Tuesday, May 26, 2009

♥ Sg. Tekala - Part I ♥

Tuesday, May 26, 2009
Ye, lewat 2 hari tok update blog ni. Penat sungguh! Heh hari ahad tu me n my gf&bf plan pi picnic. Masih berjalan lancar gak la even akak kitorg tu last min cancl..sakit katanya. Its ok. Tp kami tetap juge teroskan destinasi kami iaitu picnic smpi lebam!

Mmg lebam..hahah sehingga meninggalkan kesan smpi saat ni. Betis ku lebam dan lenguh begitu juge teman rapatku = tangan ku! saket weh!

Before tu, mlm hari sabtu, aku n ajes gi beli barang tuk masak picnic tu ditemani si Zaren. Heh dia nk beli Gas! hampeh! hahaha


Hasil rondaan kami dekat sejam lebih dlm tu..Barang seperti yg di impikan terjumpe jue tapi zaren masih lum jumpe BISKOT TESCO nye..haha sehingga ajez mengatakan kacang botol itu di sangka pegaga..wakakaka dan di situ juge aku jumpe wawasan ku mesin jahit (nk bukak kedai jahit ok!) zaren lak bertemu PDA idamannye dan Ajez ditemukan troli idamannye juge!

ajes kata ni sayur pegaga! :))



zaren kata ayam BBQ takde, so bakar telor je ok? ;p



terjumpe wawasan 'kedai jahitku' hahaha..


ajez bersama troli impiannye! troli lebih comel dari dia! eh


zaren tak jumpe biskut tesconye tp jumpe PDA cutenye.. :0

p/s : semuga cik zaren jumpe biskut tesco dan kura2nye..amin :P





6 commento:

rossoneri said...[Reply to comment]

troli idaman...??mmmm adakah maksudnye adalah troli itu sesuai dgn ketinggian cek ajis??? hahahahahah..xmenahan gaya ko dgn mesin jahit tuh..asal ko xangkut msk dlm troli....

suliza said...[Reply to comment]

Ada aku kesah...

Aurora Di Balik Awan said...[Reply to comment]

hahahahahha
semoga2 ~!!
aagggrrhhh
hate u babeh ~!!

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

utk pengetahuan umum..
si SULIZA tu peminat si Chak mentor..
so dia suke sgt sebut..
"ada aku kesah"
hishh cian eh dia..
wakkakakaka


zaren..
i hate u toooo

Lexa said...[Reply to comment]

a'ah i minat sgt ceta tu..nnt i ltk pic CAk2 kt blog..hehehehe

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

liza gile!
hahaha

Post a Comment