Tuesday, May 19, 2009

♥ Hadiah Buat Mama ♥

Tuesday, May 19, 2009
Tepat kol 7 smpi umah. Kebetulan mama pun balik masa tu. Kotak Hp + Line Celcom tok mama da ready tp tak tau nak kasi cm ne..hahaha..cuak cm nak kasi tengok report card yg terok je!

Ah, aku wat muke selambe, kasi kotak yg tak berbalut tu sbb memandangkan mothers day da seminggu lepas..So, tibai je la.. Actly, babah dah tahu rancangan aku n zizi. Tp da ugut babah suh diam2 kalu tak, fathers day tak de hadiah.haha

So, tadi masa bg mama kotak HP tu dia pelik, dia tnye..'mende ni'..
Tp babah yg excited lebih..huhuh..Pas mama blur dlm stgh minit tu..dia ukak kotak tu, n tros senyum lebar...

fuhh..
dlm hati..sukenye aku tgok mama hepy..
At last dpt gak kasi HP kat mama..siap Line Celcom lg..
hahaha
Nombor pon cantik no dia 019-***8762
(87 tahun aku + 62 tahun mama)
Tanx Celcom..hehe (hasil TERampas pilihan kak yati)
sorry kak..hehe

Apepun..aku hepy tgok mama sudi terima..weeee!~


p/s : tp ma, jgn over sgt bergayut tepon tu eh..hehehe..mengikut saranan office ezza, 'cut cost=limit kan penggunaan' sekian,maceh!~