Tuesday, December 25, 2012

Happy Bufday Babah!!

.
.
23Dec2012
TheRoyalChulanHotel

Selamat Ulang Tahun babah! Semoga panjang umur n murah rezki. Thanks for everythingz.. I love you!

Monday, November 19, 2012

Hadiah anniversary..thanks syg !!

 

 
Thanks in advance sayangg!!

Friday, August 24, 2012

Saturday, March 03, 2012

Lenjan kereta baru Nuar

.
.
Jalan-jalan
Jalan-jalan
Jalan-jalan

Ngeee puas! seharian berjalan bergaya dengan kereta baru En Anuar Shukri.

Terima
Terima Kasih
Terima Kasih Anuar

Tengahri buta terus ke Ikea. Jalan punya jalan, penat je dapat sebab apa yg nak semua tak ada. Ku hanya beli bakul letak kain kotor dan Nuar beli roll apa ntah.

Then, kami ke MidValley sambung cari barang. Dan akhirnya dapat gak barang Nuar tu..bantal kereta warna merah!!

Bantal Merah sahaja okay!

Lepas tu, ke rumah nenek jap amek Premium Beautiful (PB)makcik sebab nak tukar size. Then terus ke Jaya Jusco sementara tunggu Abg Fairuz nk tukar PB tu. Kami melantak Chicken RiceShop yang tak berapa sedap tu :)

Pastu terus ke depan sekolah Tmn Sri Keramat. OMG!! anak-anak abg Fairuz sgt cute miut okayy!!

Lepas tu dpt panggilan frm sis n law nak dtg rumah..maka teruslah pulang ke Sentul..


Sekian utk hari nie..

Esok mebi nak tolong huby kerja :)

Hantar adik gi skolah

ngee lama tak lalu sini. bergaya mamat gi skola naik kereta baru nuar..hikhik..

hmm teramatlah rindu zaman skola beb...

Friday, March 02, 2012

01.03.2012 - Nuar and kereta barunya.


10.30 am

Pengembaraan bermula..hehe naik train frm Setiawangsa - Kelana Jaya

ye..demi Nuar..kami redah naik train..hikhik terigat zaman bercinta :)



12.00 pm - 1.00 pmTiba ditempat dituju..Showroom Proton, PJ..hikhik sukee En Nuar..


Tadaaaaa ini la yang dinanti2kan..fuhuuuuu best2


terujaaa kan muka dia..wehuuu...



lepas settel hal dia..terus dia pandu uji kerete terus ke Shah Alam..ke Bangunan Sultan Idris..settel kan urusan kad nikah kami..sambil2 tu lencong melencong..ngeee besh besh,.,terharu org pertama jadi penumpang dia..hikhik


tanx nuar..pastu gi JJ Au2..belanja kami Kenny Rogers.. :)

<3 <3 <3

FullHouse, Wangsa Walk

herm..sesungguhnya 1st time makan western yang tak muak langsung..sungguh sedap!~
dan ice blended choc dia pun terbaek..nanti leh try tempat lain lak..hikhik
 

comel kan tempat nie?
 

 
 

err ni tak comell (-.-)

Thursday, February 23, 2012

Menara Dayabumi

Assalammualaikum n selamat pagi.

Dah dekat 2 bulan saya disini. Sejujurnya saya tak happy kat sini. Maybe sbb dah lama kat KLCC kot. Tapi tipulah if xde langsung yg best..hehe yang best tu team saya jauh dari yang lain. so aman n best buat kerja.hehe

Oh ye, lupa nak bagitahu..saya still kerja ngan Petronas cuma kami bahagian Finance Shared Services kene moved ke Dayabumi (sebelah Pejabat Pos Besar tu).

Hmm harap2 semua baik2 je

InsyaAllah..