Tuesday, May 26, 2009

♥ Sg. Tekala - Part II ♥

*sambungan dari cerita bawah ni..hehehe


seperti dirancang before ni bertolak ke Sg. Tekala kol 8.30 tp ada mslh teknikal terpaksa kami bertolak ke umah Ata sbb kete ata masuk bengkel utk sejam dua..So ajes bwk kete kancil turbo mak ain..gile seram! huh!~ menchik korg! dah shadap!

Then smpi umah ata dlm kol 10 cm tu la..then dekat kol 12 baru gerak ke Sg. Tekala.

Jejeng...!!




Sg. Tekala ( RM 1 per head) :p

para jemputan yg diundang khas dari KL :)

Kami tiba dgn selamat dan bangganye ke tempat impian kami (alhamdulillah) selamat..heheh
Kene daki anak tangga lak..pehhhhh saket smpi skang otot2ku yg manje nih..hish!
Nak2 Ain & Ata turun 2kg sbb terpaksa ulang alik sbb jaring tok BBQ tertinggal kat kete!


Tahniah korang! wakakaka...At last..makanan siap di bakar dan aktiviti mandi-manda berjalan dengan syoknye2 ada kamera..kahkah



sodap weh!~



ayam oh ayam :))
 

 
Then dekat2 kol 4 cm tu kami pon kemas2 la nk gerak..penat seh! Singgah beli air Asam Boi..perh..sedah doh!!

Hahaha..then kami sempat singgah kat tepi jalan sbb view dia cantek weh..hahaha



 

- the end -


13 comments:

  1. actually xseram pon cek ajis bawak...dia je over..haha

    ReplyDelete
  2. shadap u!
    i ni penumpang yg berhemah dan pentingkan keselamatan ok!

    i tak kawen lg!

    hhuuhuh!~

    ReplyDelete
  3. betol betol..
    x seram ok..
    tggu ako bawak nnt biar pale ko kat luar hahaha..
    ako suke gmbr yg bawah skali..
    weeee

    ReplyDelete
  4. aku sukalah gambar kite ber3(ko aku n cek ajis)..kite ber2 nampak kurus..hahahah..ain,dlm gambar y caption 'no camera plz' tu kan,br ku terpasan sst,ain korek idung yeh..hahahah

    ReplyDelete
  5. hahaha..
    ane de..
    raba2 idung jerk haha..
    giler korek idung depan org..
    hahahaha

    ReplyDelete
  6. shadap la wzza...ni sume ko nyer plan la...p time aku senggugut...wwwuuuarrr...jaatnyer kau org...

    ReplyDelete
  7. alaaaa ain...xyah loo kaver2..hahahah...

    ReplyDelete
  8. ain mmg suke korek idong time bergambar..

    makluman semua.
    liza mmg peminat setia cak mentor..
    bnyk sungguh poster cak di biliknyer..

    sahara,,,
    ko yg gedik senggugut time tu..
    so???
    da plan seminggu ok!
    dush!~

    ReplyDelete
  9. a'ah bnyk poster dlm bilik aku...
    aku suke tgk ceta tu..'Ada aku kesah'?

    ReplyDelete
  10. salam kenal ..
    new stuff here !!
    Adew baju baru².!!
    howt stuff !!
    Murah² !!sile singgah !!=)
    first came first serve !
    tq

    ReplyDelete

Thank you for comment. Will reply soon :)