Wednesday, May 6, 2009

♥ hantu mana hantu..mana-mana ♥

Wednesday, May 6, 2009
hantu?

sejak dua menjak ni kerap dengar cerita hantu dari kawan2 aku..

kes 1 :
my GF..dia da mmg selalu kene sbb umah dia mmg ada mebi..Tapi alhamdulillah dia tak di ganggu..cuma baru2 ni agak cuak la sbb dia kene ganggu kat lif! benda tu siap tekan button close lagi utk tutup pintu lif..OMG..seb bek dia kental! hehee :)

kes 2 :
Dak office aku si Liza..dia kata umah dia pon ada (kakak dia la cite) sbb kakak dia leh nmpk mende2 tu..tp alhamdullilah dia tak kene..risau gak sbb dia lemah semangat..tp mebi mende tu tak kacau dia sbb dia garang kot..hehehe peace Leza... :)

kes 3 :
Wan Hashim..hehe dia lg dasyat..siap mende tu men tudung saji lagi..hahah yg kelaka dia ng si bob kene..tp dorg lek je la sbb wan da biasa..hehehe tp kelaka la cite bob sbb dia pon kene ..before ni dia jez dgr je cite wan..hahahah lagi2 nenek Wan baru meninggal (al-fatehah)...



dan



aku harap jauhila mende tu dari aku..
amin....



p/s : rajin2 la baca ayat kursi. :)

5 commento:

Aurora Di Balik Awan said...[Reply to comment]

i know sapa yg kental perkasa tu kan?
wakakakakkaka :P

|| E Y J A || said...[Reply to comment]

Kental ke? Die nk teman la tu. Kan duk umah sorang2 :)) Menumpang bak kate farid. Ekeke

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

wakakakaka...tau tak pe..akak eja tu mmg kental..muhahahaha...

arep pendy said...[Reply to comment]

u pun penakot gak.hahaha

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

shadap u!

Post a Comment