Saturday, August 29, 2009

yup...i goooooo

Saturday, August 29, 2009
baru alek dari JJ AU2 jumpe kak dira, hantar CD & Novel memandangkan akak ada KL sampai Isnin..so lepak ngan dia smbil minum A&W float!! yumieee...
hurmm...
entry kali nie pasal aku dah resign dari TIME...gile sedih tinggalkan kawan2 kat sana...sedih amat..cuma tak mampu nk nages or wut..sje kuatkan semagat..gelak2..gurau2..tp sedih sgt2..tak tahu nk ckp cm ne..sedih psl kawan2 je..tapi nk wat cm ne..offer lagi better dah depan mata..kalau tak pergi..sure menyesal..dekat lak tu ngan umah..nek LRT cuma 4 stesen je..kalau mls..suh je babah hantar..hahaha...
lagi satu sedih sbb tinggalkan En.Ruslee sorg2 wat semua kerja tu..aku dah anggap dia cm ayah sendiri..sbb ank dia pun lebih kurang sebaya aku...so, aku bygkan tinggalkan beban yg bnyk kat ayah aku sendiri...waaaa sedih gile..lgi2 ayat last En.Ruslee....
R : hurm..lepas ni kembali pada asal je la....
Me : kenapa kembali pada asal?
R : sebelum semua masuk..sy buat sorg je kerja ni..kerja awak..kerja saya...
Me : owh...ye ke.... (bapak la sebak aku rasa...cm jahat lak..)
So, kat sini saya nk ucapkan..terima kasih kat korg semua lagi2 En.Ruslee sbb bnyk bg peluang kat saya belajar benda baru dan tak jemu betulkan kesalahan sy..dan tak pernah marah saya..serius saya tak tertekan kerja ng En.Ruslee..
Terima kasih gak kat semua...
K.Zaidah : Akak sweet sgt..tanx sgt2 tolong saya...saya tak kan lupe..
K.Najah : Tanx 4 evrytin
K.Dzura : Rindu x dengar suara comel akak bila gelak n sy tak kacau akak dah..mintk sign je..
Liza : Rindu nk buli2 ko..hahaha ko mmg best!
K.Pah : Sye rindu gelak akak..rindu sgt2! plg rindu nnt... :(:(:(
K.Ros : Rindu nk usik2 akak... :(
K.Sham : Sedih bl dpt tau ramai tingglkn akak..tp akak kuat! pedulik org suke o tak kat akak
K.Ruzi : Tanx kak kasi peluang gak..even tak semua..tp sy serba slh..tanx
Samad : Pasni ko nak cari Wayleave..sendiri mau ingat..hahaha...
K. Juju : Sorry terpaksa pergi..tp akak ada k.fari..hehehe..nnt da ada baby roger la..
K. Gee : Pls..Pls..Pls...jg kesihatan & babby akak...!!
K. Fari : Rindu nk kenekan akak nnt..hahaha
A.Man : Sila jaga kak pah!!
Dan tak lupe kat Group RCM!! even tak kenal korang lama mana..tak sedih gak..haha korg BEST! kecoh2 korg sure kite rendu nnt..wawawawa
K.Yati : sy tetap akan jadi pelanggan akak nnt..hehee
K. Nita : yeah.to short la.tp trpksa.sure rindu dgr akak nyanyi..hehejgn lupe majukan Farm
K. Ida : dah bersalin nnt roger..hehe mst cute cm akak! rendu dgn kebisingan akak..wawa :(
K. Rena : psni akk bebel la sorg2.haha..truskan jd penunggu mesin even akak tak jg pun.hehe
K. Zila : hilang teman nk men FAKS2 surat..hehe tanx semua nasihat!
K. June : perasan tak..bl gi toilet sure terserempak..hahaha rindu akak!!
K. Zura : akak sweet n caring...cyg akak!
K. Fiza : sama cm k.yati..sy tetap jd pelanggan akak..hehe
Salem : pasni nk front bank statement..cari sendiri..hahaha
Khalik : kite still leh gado kat FarmVille..hahaha aku ttp 1st!
Raja : stop calling me Bwo...i'm gurl ok! heh!
Bad : baru aku tau ko sewel..hahaha..
K.Taz : rindu kemerengan akak..hahaha...gewdik gituuu!~ i likeee....
Apit : wlupun ko mengong.tp ko tetap sewel.haha.pasni jgn asel bebel je dlm bus psl tingkap!
Nuar : cepat kawen....asek ngorat pompan je ko tu..hahaha..pasni kasi UOB kat org len!
Pablo : anda sunggu sepi tp sweet sbb diam je..haha
A.Azizul : pasni takde da kes2 merayu nk byr kad RM2..hahaha gado la sesorg!
TERIMA KASIH kat semua!!!!
Takan lupekan korg!!

Ada jodoh insya'allah kite jumpe lagi...
Kipin touch...
*mwah!!
*maaf andai terkasar bahasa..yang buruk dari saya, yang baik dari-Nya..

2 commento:

rossoneri said...[Reply to comment]

knp tiba2 ada sesat nama pablo..hahaha..

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

hahaha..
dia mcm pablo kot..
wakakaka..
entah...

Post a Comment