Tuesday, September 1, 2009

Tempat Baru

Tuesday, September 1, 2009
fuh...rasa lamanye masa berjalan hari ni...

tepat kol 7.30 aku smpi kat depan KLCC...sbb kene lapor diri kol 8 am...
zizi hantar aku...tanx be!
perasaan cm biasa..cam masa mule2 masok TIME dulu...
nk nages je..rasa jauh ng zizi...ngan mama...
hahaha poyo je..tp tu lah aku rasa..campur lak perasaan rindu kat TIME...pehhh nak nages gile2 je rasa...

sib bek toilet jauh n mencabar nk pi sana..
kalau dekat, sure aku asek singgah buang air mata..hahahaha

team aku ada 3 org termasuk aku..saiful & yazid..
ok la dorg..tak pendiam..so ok je...
saiful dari technip & yazid org petronas dulu2 n before tu sime darby kot..

nape ntah tiap kali masok keje baru..
sure aku rasa cm ni...
menchik tol..mst menghitung hari je...eeeeeeeeeeee
padahal org kat sana peramah n baik sgt2..
mebi tak biasa lagi kot...
nak2 tempat plg tinggi pnh aku keje..!!
level 57!! kat sana aku masok bhgian finance -AP side (team CAPS)

mencabar ngan invoice2 yg melambak...
memule kene

asingkan -> scan -> verify -> post to SAP

nmpk cm sikit je step..
tp mencabar abes...
biasalah..
1st time wat AP...

*baru aku rasa apa liza rasa!heh!!

apa pun..korg doakan la aku ok hea...hurm.....



*semoga tak dok bawah meja lagi... :):)

8 commento:

rossoneri said...[Reply to comment]

ala aku pun sama la everytime keje kat tmpt baru..wpun kedai lebih kurang sama je...kalo aku,xkiralah keje ke apa ke, slagi aku sorg2 di tmpt baru..mak ai perasaannya rasa lain mcm,rasa cam nk terjun time tu gak...

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

aah weh..
sesunggunhye..aku menchik perasaan nih..
taksukeeeee...
rasa hiba je..
bowngok tol la..
eeee

mndg said...[Reply to comment]

hahaha :)) ako lagi la ! baru mula keje seminggu dah berlagak bos ! hahhaaha :D

rena said...[Reply to comment]

ingat semalam nak melawat awak.. tapi akak hanya mampu panjat bangunan tu sampai tngkat 51 jer. penat la.. pastu akak turun balik.

jaga diri baik-baik kat sana.

Anonymous said...[Reply to comment]

akak turut simpati..jangan nanti nangis sebab salah lift sudah la eh bebeh..heheh

Lexa said...[Reply to comment]

ko rasa la ape aku rase....heheehehe
team ko yg name saiful&yazid ensem ker...nk kenal...hehehehe

rossoneri said...[Reply to comment]

liza jgn gatal2 ehhh...saya gatal xapa...wahahahhaha..hensem x wei?.. hahah

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

mengonggg korang!~

Post a Comment