Monday, August 17, 2009

Rizal si sengaltossss

Monday, August 17, 2009
Hari tu lepak ng fara,rizal n ata kat old town ampang point (lepas plan movie tergendala sbb ramai ada hal)
ngeh..sengal si rizal tu...ngat dah berubah tp sama gak wlupun da leh jadi bapak org.,
hahaha...tp syok gak sekali sekala ngan lawak sengal dia tuh...
saje je lepak2 sbb da lama tak lepak..lagi2 fara baru turun KL pas berzaman kat JB..

hehe next time lepak lg..weee...

*cian..dia banje tp byr dgn sume syiling dia..wakkakaka


thanks rijal..belanje kami.weeee...!~
tp tu denda sbb ko da malukan kami..



1. dia melutut kat aku betol2 dpn pintu masok old town..dah la ramai,..wakakaka. aku suh dia melutut sbb dia sje wat2 anta msg kat aku...konon nk mengata aku kat fara tp wat2 send kat aku! dah masak pangai ko! heh

2. dia dajal fara..fara gi toilet..dia selongkar beg fara..kuarkan losyen,deodorn & pencuci muke kot..then dia replace kat tmpt letak sos n lada...ngok tol..lama gak la baru fara perasan..mongok..wakkakaka

3. zizi amek aku time alek tu..elok2 zizi stop betol2 dpn old town..dia leh lari n wat2 zizi langgar dia..wakakak sume org pandang ingat real..bongok tol mamat tu...hahahaha
-wakkaka..lama tak gelak cm tu...

5 commento:

rossoneri said...[Reply to comment]

hahhahaahahahahha gile lawakkkkkkkkkkkkkkkk...hahahahah aku plg suke part no 2..hahahahah...

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

wakakakaka..
tau tak pe..
sengal je

Farah Alwani :The Ceritera said...[Reply to comment]

memule hakoo punyerla ingt bagus giler oldtown ni siap prepare hand sanitizer..almaklumlah rabun jaoh! biler tenung betol2 baru pasan hakoo punyer moisturizer ats meja!!! cinabeng punyer rizal..heh!!

rossoneri said...[Reply to comment]

hahahahahhahahaha...lagi best boley xpasan...hahahahah

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

farah : mmg agak lama baru u pasan..hahaha tak leh lupe muke u..wakakaka

rossoneri : huhu..mmg..pdhal tepi dia je..huhuh

Post a Comment