Saturday, August 1, 2009

31st July for 30th July !

Saturday, August 1, 2009
July mmg sgt best tahun ni..macam2 jadi tp keseluruhannya..membuang masa ngan dak2 class form 5 cerdas dulu!walaupun semua agak mmg sgt lain..tp perangai masih sama..hahaha
tp syok gile...

mlm semalam je dah membuatkan kepenatan yg terlampau..mana tak nye...
kunun surprise kan Ina la sbb bufday dia 30th July kan..so kitrg dajal dia..amek dia kat UKM bangi....

dari 30/07 tu smpi mlm smlm..kitrg tak layan dia..

tak wish!
tak jwb sms!
tak angkat called dia!
tak layan dia kat YM & FB!

gile seronok..n mmg aku nk wat dia sentap gile..

dan smlm..lepas plan ngan akak n adek dia..plan mmg berjalan sgt lancar!n her mom juge! (TANX macik!)

ktrg (aku,ain & fiona)duk kat tangga bwh hostel dia!
tapi membelakangkan dia..yg pelik...dia tak nmpk ktrg yg bsr2 ni!
tp dia nmpk zizi yg kecik tgh nyorok di sebalik pokok kot!

dia sangka akak dia amek!hahha
tp dia blur nk mati npe zizi lak ada..sorg lak tu! (pdhal dia patot nmpk ktrg dulu!)
bl dia kedepan..baru dgr sore dia cm blur..

"eh...nape korg ada kat cini?"
tp kitrg wat bodo cm tak paham
agak lama la n berkali2 dia tnye smpi nk nages!

n

kak ain kata "erm..fie, fie ckp la...."
fiona lak "sebenarnya..ktrrg nk cite kt ko sumting...."
me...."ktrg nk putuskan tali persahabatan ng ko skrg gak!!!!!"

*sebenarnye sume tak tahu nk ckp pe..sbb dia nk nages!wakakaka

wah! 1st time tgok ina nages!ahahahahhaa

pastu dia membebel lps tau dia dikenekan..
tp still gak tnye..
"bis tu..mana akak aku?"


adoiii..lg la ktrg gelak gile2..hahaha

n ina pun naik jap tuka bj sbb dia bajet akak dia amek..so dia pki ala2 bj tido
sbb fiona pon ckp "eh..ko naik la dulu tuka bj cantik2.."
fiona ni nmpk sgt bj dia tak cantik masa tu..
wakakaka

pastu...surprise ke 2..
ktrg gi isi minyak...n tros amek cake "AC MILAN versi NYET"
kat blakang..
n kasi dia ..masa tu dia sorg je dlm kete..
suke la tu...smpai tak nk mkn cupycake tu..sbb syg!
haha gilez!

then pas smmpi KL.
tros g mkn kat old town ampang point...
sbb kol 1-3 pg dorg ( dak2 laki class kitrgg) ada men badminton

ktrg jg pom2 gurl je
n rasanye cm ktrg plg glamer la baju kat sport planet ampang mlm tu~!

wakakakaka
plusss kene maki ng dorg!

"dekba, ko nk pki skirt ke men badminton?" -nuar
"weh dekba, ko tak pakai suar eh?kata nk men badminton!? -pakdin
"tak kn ko nk men pki skirt?tak bwk suar ke?" -affiq

wakakakak korg kene tipu..
aku tak nk men sebenarnye!
hahahaha

4 commento:

rossoneri said...[Reply to comment]

hahahaha siot je ko kan...aaaaa gile maluuuuuuuuuuuuuuu.....sampai ari sabtu pun xabes2 nk surprise kan..aku dah penat dah nih...anyway..thanx n love u guys muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

devilhensem said...[Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

ala nyet..
ok la tu..
kang ktrg tak wat apa2 betol2..
kang nages dasyat gile..
hahahaha

rossoneri said...[Reply to comment]

hahahah..xpe2...u just wait je la aaaa...

Post a Comment