Sunday, July 12, 2009

The Sims + vacation + life

Sunday, July 12, 2009

Berabad aku men game ni tanpe jemu dan putus asa..

Game ini lebih membahagiakan aku time aku sedih2..

Game ini nama dia The Sims (ver. VACATION) full set!

Tak tahu cm ne nak ckp best..kepd sesiapa yg fanatik ng benda ni..try la siri ni..best weh..
Lihatlah hasilnya...

*maaf gambar tak jelas*

*ini lah rumah aku-masih dlm proses nak besarkan*

* kaya kan aku? hasil tukar2 kerja dan bonus yg melampau tgok cash aku $ 106,810.00 OK *


* kemahiran aku semakin meningkat-punca dia tgok tu aku men apa?*

*tempat beradu aku! mahal tau katil tu-belah ni lak dapur aku!*

*tempat plg best lepak-depan TV PLASMA aku n toilet!*

rumah masih dlm proses nak besarkan lagi..so tunggu...




3 commento:

Aurora Di Balik Awan said...[Reply to comment]

astaga
men game jer minah ni
wakakakkakaka

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

itu lebih membahagiakan..wakkaka

Anonymous said...[Reply to comment]

mok mane yg aku suruh ko tulis tu...xleh blah..bajet rumah sendiri...aku yakin bath tub kt toilet ko tu xmuat utk ko mandi(berendam)hahahahahahahahahahahahahahahha....

Post a Comment