Tuesday, July 7, 2009

Kisah Gigi dan MC ?

Tuesday, July 7, 2009



Hari ni beta MC. Beta Gi jumpe dokter Gigi..kerana kemalasan nak ke tempat lain. Maka, dengan gigihnye beta ke Klinik Kerajaan belakang rumah beta je . Betapa berdebar smpi duk SMS sape2 dgn harapan melayan perasaan gementar tu..then bunyik titt titt titt-> appear number 304 kat skrin kaunter tu..so.tu turn beta! Arhg..nape la perasaan tu wujud sejak sekolah bila di paksa ngadap dokter gigi..Ketaq lutut! hish..then alhamduillah dokter tu baik..dia tak mengapa2 kan gigi2 beta yg bagus ni. Dia jez warning..Please stop take CHOC or AKSEM!! ah dokter tu tetibe rasa nk di buat musuh..sampai hati nak menghentikan semua tu..INA..cam ne ni? sib bek dia dokter..its ok..beta maafkan..



Then lepas di beri bebelan berharga cuma RM 1 tu..beta teros lepaskan hajat ke tempat pembuangan setelah tahan sekian lama..Maka lepas 10 min, beta keluar tanpa was2..sambil senyum ke arah pak guard tua dgn berkata dlm hati " beta dah bebas!tak hingin beta dtg lg even dokter tu suh dtg afta 5days"


Dah sampai rumah babah tnye..cm ne?dokter kata apa? setelah di jelas..maka dtg lg 1 soklan cepukmas..DAPAT TAK MC??


WMG!

masa tu rasa dunia kelam! Cam ne beta leh lupa????? Adoi..dgn selmaba beta jawab "entah,agaknye dia tak cabot or tampal..tu tak dpt MC kot" then tros beta lepak depan sbb tak berani nk bg apa2 komen lain.

SHOT! cm ne ntah leh lupe..haprak tol..


terpaksa bazir AL yg hnya tinggal 10 hari smpi ujung thun ni!

2 commento:

SIPERCHAI said...[Reply to comment]

haish!
next time kalo check gigi u jumpe i. bukan setakat MC.surat pajak gadai pun i boleh begi.
kehkeh..

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

muhahahahaha
asal la u tak ng tau awal2..
adoiiii
penat i stress

Post a Comment