Wednesday, August 26, 2009

Fenin La...Fenin...

Wednesday, August 26, 2009
Apa dah jadi pun aku tak sure..
Yang penting..agak huru hara di sini..
Yang sini kene g sana..
Yang sana kene g sini..
Paling penting..keje makin bnyk..
harap2 kali ni lebih betr dri sebelum2 ni..insya'allah..
dan aku...
mcm nak blah...
tp mmg akan blah...
ntah bile tarikh dia aku tak sure..
tp aku sendiri mintak tangguh sbb keje bnyk lum setl..
tak kan nk blah cm tu je kan...
tp sedh..ada yang dah last day jumaat ni..
ramai yg best2 dah gi..
yang tak best tu..dia alu2kan..
wakakaka..

6 commento:

Aurora Di Balik Awan said...[Reply to comment]

blah jer babe
jgn ragu2!!

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

yipa2..
andre2...

rossoneri said...[Reply to comment]

fenin la fenin ohhh fenin fenin
oh oh oh oh oh...

pk positif...
pergilah ke tempat y dekat,y mudah utk kite dating...

pk kan,raya thn ni ko berjimat..
thn dpn rayalah sakan..
thn dpn masih ada..
at least ko ada EMPAT baju raya..

masaklemakrebung said...[Reply to comment]

jangan,..... jangan pegi... tolong lah jangan pegi.. sob... sob... sob... siapalah yang akan menjadi pelanggan tetap akak untuk beli kain... dan makiin sepilah kami ini... oh ezza please don't go...

ahaks... getik baca yeee
akak nasihat jangan pegi.. tapi kalau memang dah tak daya nak berjalan jauh kan.... oklah pegilah...

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

rosso : wakakaka..at last bebeh..ohh i gooooo..hahaha yiha..pasni bnyk la sms masuk "ezza,aku kt KLCC..jom lepak" wakaka

k.yati : mebi rezeki ezza tmpt lain..ezza sure rindu mesin fotostat..ckp kat afzal..sure kertas jimat lepas ezza pegi..tp tak tau la pasni en.ruslee takeover kerja pembaziran kertas..hahahaha...

rossoneri said...[Reply to comment]

oh,ada ek org cam tu...aku lagi nk larikan diri bila ko byk duit ada lah...hahahahahahwakkakakaka...

Post a Comment