Thursday, March 26, 2009

♥ Wahid Dreba Bus Kami ♥

Thursday, March 26, 2009
hehe..hny aku n dia je tahu apa jadi dlm bus td lepas wahid (driver bus ktrg) drop yg lain kat wisma time..hahaha memula satu kete honda ni wat lawak je..dia nk potong2 tp cam terhuyung-hayang..kitrg gelak la..pastu leh lak wahid wat lawak..dia bebel la..kununnye org kaya ni bab jalan raya datang lak bodo dia..hahaha yg tak leh blah siap gelarkan diri dia Dr.Wahid! Wakakaka tinggi tol cita2 dia..heh! dan dia teruskan la ceramah dlm bus tu..pasal undan2 jln raya..katanye, "kita kene hayati betol2 jln raya ni,fahami sikit jalan raya ni" wakakaka tak leh blah ayat dia..dia dah pandai wat lawak sengal..dan aku n dia jd mangsa sbb kitr kan dok depan..wakakak
then, ngat kot da abes...
n...
dia jadi lak ustaz wahid..pasal agama lak..hahahah..rupenye, wahid ni mcm2 leh jadi..hehehe pastu tak leh blah kutuk ada cm pondok la kat tepi jln tu, kat area desa pandan. dia marah sungguh! dia kata "ni rumah org pemalas! kalau dia beli satu hari satu batu bata dah leh cantk umah,selesa je duduk" wakakak yg best aku n dia ckp "wahid, tu bukan umah la! tu stor simpan barang" wakakakakaka kali ni dia terkena...
adeh la..
then dok layan2 dia dah sampai ampang park..kitr sambung tgok Spa-Q (last episod) kat McD ampang park..cet! endin' tak best! huh then abes tu tros alek ng beliau. masa tu yg join lepak dia,beliau & kak fiza (rcm) .

7 commento:

rossoneri said...[Reply to comment]

ape ending spa q...

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

ntah la..
nnt i cite..
yg penting..ni cm bukan endin'..
cm sure ada sambungan..
duh!

masaklemakrebung said...[Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
masaklemakrebung said...[Reply to comment]

huh.. kalau la Mcd tu akakkkk yang punya pasti ku buka perlawanan golf ke... dart ke...

hubby mu said...[Reply to comment]

sure punyer ader ctinue.. tgu je la
dorang nga shooting tak abeh lg tu..
haha...

ajes said...[Reply to comment]

siapakah beliau yg dikau taip kan tu sila la bag tahu...

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

puan rebung: hahaha..golf??tak best ah..letak la perlawanan sape fotostat plg laju ke..faks palg cepat ke..scan ke pc plg hebat ke..wakakaka

ajes : kalau nk tahu,click je kat beliau tu..hhuhuhu

Post a Comment