Thursday, March 26, 2009

♥ merepek ♥

Thursday, March 26, 2009
Merepek? ntah la..aku tulis je apa aku pk..sbb nk tdo tp tak lena. hati bnyk saket lol! wat tu tak kene,wat ni tak kene..cm gileZ! teringin nk jd perfect! tp hakikat.."no body perfect"
"no body perfect" tp nape ada gak rasa diri dia bagus hea? ntah la..tak cukup cermin kut..meh aku derma..loL!~
hipokrit?? maksud dia plsss....!!!
org plg payah dlm dunia ni,golongan hipokrit..dia tak jadi diri dia sendiri. contohnye, dia tak suke benda tu, tp terpaksa wat2 suke n ckp mende tu ok! padahal dia mmg tak suke..bodoh eh org cm tu? tak penat ke?
wargh! aku tensyen sbb ramai sgt org hipokrit aku jumpe skang ni smpi aku nk belakon jd hipokrit pon payah! np tak nk jadi diri sendiri ntah..cm aku, aku pon ukan bagos pon..mulut pun ckp ikot suke..tak yah nk cover2 ke, tunjuk alim ke, cover wat sore manje ke..
TAK PERLU OK!
tp ada yg wat2 hipokrit sbb nk tarek perhatian laki..tapi kan..perlu ke perhatian tu?
mungkin nk menonjolkan diri masing2...pelik pelik...yg dah beranak pinak pon kadang leh jadi cm tu..hishhh...penin!
pleaseee!~
menggeletis??? apa ntah maksud dia. kawan aku break ng gf dia pasal dia kata minah tu menggeletis..bl aku tnye..menatang ape tuh? dia dgn selambe kata "pompan gedik yg buat2,& asyek nk perhatian dari laki" ...'perhatian' lagi..bosan!
yarks!~
control macho??perlu ke? macho ke? hah! bg aku, laki control macho ni=laki berpura2 hebat! cara jalan yg agak cover, sikit2 betolkan rambut,senyum pon wat gaya senyum kamben! arhg mls nk pk..mungkin mmg dorg macho or wat2 macho..ntah2 nmpk katak, lari lintang pukang..adeh sian katak..tak pasal2...
eeeeyyyyyuiiiiiiiiiii
bosan dah ni..ntah ape2 merepek da ni..nk lap kipas jap la..
chowwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
"hidup perlu hipokrit tapi beragak la weiii"

3 commento:

rossoneri said...[Reply to comment]

amenda lah ko merepek ni makcik..emm meh aku komen psl 'hipokrit'..bg aku smua org hipokrit,cume kt xhipokrit spanjang masa,n kite hipokrit cthnye tuk menyesuaikan diri dgn org sekeliling...cume tulah probnye dgn ramai org skg,hipokrit utk sst y xelok,cthnye nk org pikir kt ni baiklah sgt, or sbb nk lelaki tu pandang kite..xsalah jadi hipokrit tp jgn sampai hipokrit tu jadi diri kite..tu je..skian tima kasih..aku nk minum sbb pedasssss...

hubby said...[Reply to comment]

sian si katak tu yer yang ... huhu lepas geram ek...

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

rossoneri: btul2..mmg kadang2 kne hipokrit tu pon sbb berdepan ng org hipokrit..penat mak noq!

be: tu la..cian kan katak..tak pasal2..

Post a Comment