Sunday, March 22, 2009

♥ Hari Ini ♥

Sunday, March 22, 2009
Kejap je ari ni..Hari ni tak la bosan sgt sbb di isi sepuas2nye..hahaha
9.00am- Syera call jez citer prob dia! n aku bg la nasihat sikit2 then TERtido alek sbb mlm semalm alek futsal dekat 3.30 pg! heh ngantok dowh!
10.00am- Terkejut sbb mama,babah n mamat memekik suh aku bangun (sbb smlm suh dorg bertiga kejutkan kol 10.00am) then aku terjaga dan menjerit pastu aku TERtido alek! duh!
11.50am- Recvd text frm be jez ckp "Yang,i baru bangun" punye la singkat! heh! yg aku lak letak hp bwh bantal betol2 kat telinga aku! then aku TERtido alek..(padahal ada hal kol 1.00pm ng jes)
12.15pm- Aku baru bangun! kelam kabot aku siap..wakaka tu pun sbb be kata dah nk OTW amek aku..gile la wei! menggelupuh aku siap.
12.35pm- be text " i kat bawah dah" wakakaka aku pun wat2 la tak baca msg then aku pun dengan selambe turun pastu lupe bawak helmet..wakakaka then call mamat suh turun bwk helmet! tak saba nak merempit sbb da lewat.wahaha kalu dia bawak kete kompem aku smapi lambat.ngeh! Moto sgt berguna ok!
1.05pm- Tarrrraaaa.."hi Jes,sory i'm late today!"Jes pon jwp "it's ok,u alwys late!" ngeh! kedebak kedebom! amek ko kene sebijik. Jes i hope next time i cepat.waakkaka :)) Lap u!
4.00pm- Be amek aku sbb da selesai urusan wit Jes. Papai Jes,nnt jumpe lg i cepat hea?haha
Then kitorg tros gi JJ wangsa maju. Kononnye nk belik sandle aku n apa ntah mende be beli tok futsal! Aku frust!!!! sbb sandle tu da abes! Menchiiiiii!!!!!! Frust punye pasal, perot lapa n singgal Old Town kat JJ tu mkn Laksa,BlackcurentSmoothies,IceCream Larva 2scoop..Sedap,yumie..Be lak makan Tomyam wit Huny Lemon Juice! Selesai! Kenyang! Sambung shooping mende ntah ape2..
6.30pm- Sampai umah teros mandi n wat ape patot n tros online..heheh men game sampai la ni...kwang3..

0 commento:

Post a Comment