Sunday, March 15, 2009

♥ afta movie wit kak ain ♥

Sunday, March 15, 2009
Penat giler baru balik dari movie ng kak ain. Hahaha dekat setahun tak jumpe dia (padahal umah dia dekat je,area umah fiona) ! Tapi dia kan bajet artis. Konon2 bnyk keje la,ni la. Haha..Tapi tadi dia belanja. Belanja movie, makan, ice-cream (New Zealand) lagi tau!, choc mahal lagi! Wah bestnyer..ari ni tak kuar duit woo..Pegi balik Zizie drive. Hehehe hari ni di layan cam Princess!! Mungkin hari ni hari tuah aku.lalalala!~ Rugi si Nuar & Affiq cancel date kitorg ari ni..hahaha


Tadi tgok cite yg tak berape nk syok (Syg u can dance)..Mungkin tu citer to teenagers je kot! Yang aku n kak ain dapat sit atas sekali, apa lagi keje kitorg..Jadi pengkritik & ibarat pengarah..Sebab jalan citer dia sebijik cam kitorg jangka! Actly, aku nk tgok cite tu sbb suke tgok org menari..Lagi2 si Samuel tu.Wah gile hawt! haha dan si Ebi (AF) not to bad..hahaha tapi kaku gile cam baca skrip! Tapi dia macho sbb naik moto besar! OMG hensem bah! Tapi buat aku tak suke cite tu sbb si Amani & Dafi ada! Meluat!


Neway, hari ni enjoy! Kak Ain buka alek kisah zaman sekola..sengal je..da la aku kene gile2..hishh dia asyek perasan artis je hari ni..hahaha


To Fiona, Ina & Fara..Jgn jeles..I'm Princess today! lalalala!~

To Kak Ain, Tanx a lot..next time kite belanje kak ain. Mwah!

To Be, tanx amek n anta i hari ni! Luv ya!



7 commento:

Anonymous said...[Reply to comment]

ok u r welcome...
njoy u erk tday...

ain bear said...[Reply to comment]

ur welcome...
nnt bile2 kt pg hang out lg ya...
k.ain mmg artis la hahaha
seeya soon... xoxo

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

be, i tau anonymous tu u..
musti la enjoy..i kuar ng org bajet artis..heeheh

kak ain- ok bebeh..nnt si fiona balik malaysia..kite kuar ng dia lak..lalala

ain bear said...[Reply to comment]

ok, np bebeh

rossoneri said...[Reply to comment]

habak kat aku dgn happynye,mcm kua dgn artis...siap send msg lg(time tu aku ngah makan ngan ma family n anak2 buahku y comel,thirah cut her hair,damn cute),menyatakan btapa gembiranya kua dgn k.ain..serius eppy mcm kua dgn owen..hahaha...len kali la ek kite kua ramai2...all da girls y hot2..okey...

Anonymous said...[Reply to comment]

npe die artis dlm drama pe.?.hehe
aku xfhm la..cam blur cket..
ala mkn ice-cream new zealand konon...xjeles pown..i pown leh bli jgk tau...

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

rossoneri - hahaha mangkok mu..okie2 nnt kite kuar lg..tp kalau u nk tunggu kak ain,.tunggu lg setahon kot..hahaha sbb dako pon lepas sethun baru dapat jumpe dia..

liza - i noe its u!! hahaha ko kan kaye,,so ko leh lahap bape bnyk ko nak..lalala!~

Post a Comment