Monday, March 16, 2009

♥ apa jadi hari ni? ♥

Monday, March 16, 2009
duh! hari ni keje cam biasa cuma agak semangat sikit la pasal...hahah rahsia ( kak sue je tahu ) ngeh! Keje jln seperti biasa dgn aman. Bank recon da submit to kak zaida (senior manager)..tinggal keje daily je. hari ni kak pah n kak dira tak dtg lg. bosan! kak pah demam! cian..cepat sembuh ek! then masa hari ni berlalu pantas..tau2 da kol 5.30..balik tu hujan renyai..sampai Sg.Besi tak ujan tp sampai je Wisma Time..gile lebat..sambil tunggu zizi leh bantai snap2 ngan ain..hahah gile tol..mungkin org kata kami buang tebiat..ni pica dia..hahah..

then alek keje tros ke sentul jumpe wan. Sampai je Husin & Bob pon ada. Aku seperti biasa..di buli lagi..memule wan asyek kene kan aku pasal tut..haha then di tambah bob lak..leh lak tumpahkan air mangga sedap tu kat baju aku..cam cibai gile...geram aku..dah la sedap..sejuk la..bertambah sejuk..nak2 aku da melekit..curik air suam si wan..aku lak men jirus..bapak panas air dia.wah malang siot! duh! tpi pas aku bertekak ng bob n majok selama 2 min..bob pon kasi kata putus..dia banje jus mangga & mehon tomyam aku..lalala kenyang den! maceh bob..kalu wat hari2 pon takpe..haha bob cadang beli Gen2 hitam..semoga berjaya! cayok2..


then alek umah around kol 9 smapi uma..before tu ada urusan ngan pakcik cimb..haha jelas kan apa yg patot then before tu cian be kene dera..tuka duit kat mapley then ntah apa dia hot ng mamley tu ntah..mebi mapley tu ngan dia nk merompak..mane taknye..nk tuka duit muke bengis..siap pakai helmet n rainkot lagi..hhehe tabah ye yang...lalala


then balik tros mandi n solat. pastu tak lupe baca yassin tok arwah pakcik Hamzah ( ayah izzah ) meninggal dunia pagi tadi. menurut Nuar, saket buah pinggang kot. Arwah tu baik..dia PIBG skola masa kami skola rendah n skola menegah. Semoga Rohnya di cucuri Rahmat n di tempatkan di kalangan org2 yg diredahi-Nya ( AL-FATIHAH)

2 commento:

norraien said...[Reply to comment]

haha..
ko la punyer idea nk tgkp gamba mongek tuh..
ngeh..
penat posing mak hahahaha..
padan kene hujan..;p

mr.X said...[Reply to comment]

haha funny je muke korang..
to ur fren, izah..takziah!

Post a Comment