Thursday, October 29, 2009

'500 days of summer' wit cek kesum

Thursday, October 29, 2009

Baru balik dari movie ng cek kesum (fara) hehe tak sia2 tgok last day dia kan..gile best..
Pas abes movie..shopping sikit..then terus balik..

Lepas anta cek kesum..dating lagi...lepas abes minyak kete..baru balik..hahaha


To my dear Ata...

jgn ah majok..ko jauh..so kitrg cian kat ko nnt lewat balik if amek midnite..sok keje..hehe nnt ko penat n tak keje..spe nk belanje kan..hahaha



Tpi siyes weh cite tu layan...kelaka siot...jalan cite mmg lain la wa ckp lu...hahaha


dan ayat to cek kesum :

takyah pk psl lahanat2 tu..tak perlu pk psl org tak sempurna akal cm dorg pluss tak de masa depan..biasalah bila kelabu asap bergabung ng wak jongos ditambh lak bitch atasan dan tak lupa si lalang dan semua konco2nye...dorg wat cm tu..sbb sakit ati..bl da saket ati..tu je cara dorg..kite leks je..dorg tak aman tu sebenarnye..roh merayap je tak tenang..tu skodeng2 kite nye entry..len kali hide je cm kitrg wat..hahahaha




**terima kasih sbb ikuti perkembangan kami..kahkahkah mungkin nk belajar jd manusia..haha

1 commento:

Anonymous said...[Reply to comment]

.....

Post a Comment