Sunday, October 18, 2009

Welcome Back-My Perfect Life

Sunday, October 18, 2009

Bismillahhirrahmannirrahim...

Ngee..Rasa lama tak memblogkan diri. Mungkin tak de benda rasa menarik utk di post sbb

terasa hepy ngan life sekarang..tak perlu susah payah hipokritkan diri lg sbb bitch tu.STOP!







Hidup kembali tenang dgn org2 sekeliling yg ikhlas ng kita. Tak perlu perli memerli or sakit

menyakiti. Lebih hebat kalau diam dan perhati sambil gelak guling2..




Neway,rasa cam susah nk tdo lak. Siyes badan rasa penat amat2 sbb tiap minggu jalan dari tghari ke mlm. Semua sbb gi opn hse.Sorry kat sesape yg tak sempat gi umah dia..Sorry Kak Sha mst baby akak cute cm akak..sorry izmer tak dpt dtg td..bg tau lmbt sgt..sorry megat sbb umah ko jauh amat..sorry ekin sbb aku lupa sgt2..hehe sorry tok korg2..apapun Selamat Hari Raya..hehe


Apapun jez nk bg tau kat semua..Aku hepy ng life aku sekarang..




Tanx kat dia yg selalu ada ngan aku..& sungguh tahan ng aku..wahh lg beberapa hari kite dah 6 tahun..tanx God!

Tanx to mama n babah sbb fhm perangai ezza n cool :)

Tanx kat kawan SMART yg still gile smpi skrg..korang sungguh tulen!HAHAHA

Tanx kat kawan2 kolej yg sungguh fun n matang sejak2 dah bekerjaya yg hebat2 ni...nnt kite wat konsert lg eh..suh cek kesom nyanyi lg..weeee




Tanx sbb korg 'hidup' kan dunia aku...

0 commento:

Post a Comment