Sunday, November 1, 2009

our 6th year :) :)

Sunday, November 1, 2009

kek sedap! tanx izzah (click utk tempahan)



hari ni genap kitorg 6 tahun togeda..macam2 dah lalui..pahit manis susah senang..semua kitrg wat sama2 n dia ajar aku hidup sederhana n sabar..dan juga dia mengubah hidup aku jdi betol2 perempuan..dari tak reti paki kasut perempuan..aku da teror skarg!haha

smlm wat kejutan kat dia..hehehe dah lama rancang ngan fara,ata n sarah..
actly dia tak suke kejutan..tp aku nk wat gak..tp before tu aku cari point ng dia gile2..hahaha
dan mmg btol2 dia marah n ngamok..haha tak cye tnye ina..hahaha

plan tu menjadi gak setelah tempat diubah2 akibat hujan..hehehe

kol 9.30 ata amek aku selepas amek yg lain kat umah fara..then kitrg gi amek ina n singgah umah izzah amek cake..cake dia sedap n cantik! tanx izzah!~

then ata drop aku n ina kat JJ au2 sbb aku nk bg zizi panas..kuar konon dari pg tak call2 dia tp suh amek lak tu..kejap aku suh amek kol 8..kejap kol 9 last kol 10..hahaha dan mmg dia bengang..aku wat dia cm driver..sje jee..sory be!~haha

pas drop ktrg..dorg tros gi karok n set tmpt..then..kol 10.30 dia smpi jemput aku n ina..plg best muke dia kerut n masam gile..nak2 aku tak tgur apa2..aku leh gelak2 n borak2 ng ina...hahaha
plg best..dia tak tahu nk gi karok..dia ngat g umah blonde..yela konon2 n celbrt bufdy blonde..hehe bl dia tau gi karok..lg dia bengang..asek tukar2 plan n dia tak tahu..weeeee

adegan ke 2 plg best n kalut...
hahah smpi kat karok..dorg sume nyorok kat blkng yg nk ke toilet...sara jez ckp bilik 21..ok set! mmg kosong..dan2 lak uncle karok tu tahan...

uncle : eh nk gi mana? ( cm tu la kot..tak dgr sgt)
me : takpe uncle..td kawn sy dah tempah bilik ni..
uncle : oh..ok (dan dia masuk gak bilik) eh tak de siapa?kosong saja?
me : tak pe2 uncle..its ok..dorg ada kt blkng..
uncle : ok2..


dah la ngah kalut2 ng uncle tu then zizi lak sebok nk pi toilet..mslhnye..kalau di pi toilet..sure terserempak ng dorg..hahaha
aku pun beranikan diri panggil dia..dia mrah aku alek.."org nk gi toilet laaaa!!!!!"
aku tengking alek...n paksa dia alek bilik gak..dia pun akur..tp muke cm singa jantan n jeling dia..perghhh..hahahaha takot doh!

selang 2-3 min..dorg masok n jerit kat depan dia...dah ah si ata n fara masok mengejut smpi aku pun terkesima..hahahaha siyes cm paparazii yang si sarah n blonde lak..mmg kelaka..sbb blonde pgg kek..pdhal zz pk blonde nye bufday..hahaha

tp best gileeeeeee dia terkejut n tros jadi singa betine yg gatal sbb senyum smpi telinga...hahaha
ms dorg surps kan dia tu..dia siap tgok jam..eh baru 31hb..ada pe?bkn bufday blonde ke?asal aku lak?hahahaha kelaka je..apa pun mmg best...

neway tanx a lot kat korg..




**melangkah ke 1 tahap seterusnya...insya'allah :):)

0 commento:

Post a Comment