Friday, March 18, 2016

Segmen TOP BLOGGER 2016 by NURZULFA

Friday, March 18, 2016


As'salam semua...Jom siapa rasa blog dia kemas and rasa mcm nak memeriahkan suasana segmen ni..lets joinnn!!!

thankyou si manes sebab tagged cek ungu 😘

Before tu, ni gegojes pilihan cek ungu

• RosNordin
• Miss Banu


steps dia senang je.

  • Follow blog zulfa *wajib
  • Follow Google+
  • Follow twitter @zulfa001_
  • Buat entry bertajuk "Segmen TOP BLOGGER 2016 by NURZULFA"
  • Letakkan banner di atas dan backlinkkan ke entry ini
  • Tinggalkan satu kata2 hikmat dalam entry *yang baik-baik
  • Tag 5 rakan korang untuk join *pastikan diorang tahu tau
  • Tinggalkan link di komen

okayy senang je..soo apa lagi?? jom!

pesanan cek ungu utk semua.

Nak hidup happy senang je, kita jangan hidup dgn terlalu peduli apa orang cakap. Kena ingat, mulut orang kita tak boleh tutup, kalau apa kita buat tu betul and tak lari dari landasan islam, go on! DAN usaha untuk jadi diri sendiri, tak perlu ikut apa yang orang ada, kita nak ada. Ikut kemampuan dan keperluan kita ok? Tapi kalau ikut benda baik, apa salahnya.
Less Strees, Extra Happy Pls!

.
.


0 commento:

Post a Comment