Monday, March 7, 2016

Colourful Cabinet

Monday, March 7, 2016
.
.

sebab hakak tak nak nampak kalerful tu,  hakak boh alas :)



nah untuk siapa2 yang mencari benda ni, Bawah ni hakak ada share cara2 dia and harga mampu milik. Boleh pasang sendiri. Beli je dekat mana2 Aeon Big, mcm2 harga ada. Untuk yang bawah ni kurang RM 60. Dalam RM 50++

Belakang box ni ada steps dia. belah kanan tu asingkan ikut mumber
Pasang mcm belah kiri tu dulu, then ikut mcm belah kanan.
Last skali sambung yg atas tu. then ketat2kan la skru yg ado ya.

Taraaa..Hasil dia. boleh letak mcm2
.
.




0 commento:

Post a Comment