Tuesday, March 1, 2016

c e k . u n g u - 1

Tuesday, March 1, 2016

Photoshoot kawen - Lookuppoint Bkt Ampang 2011.


As'salam semua.

Salam perkenalan untuk semua blogger2 baru. Seronok baca masing-masing punya entry. Ada yang cerita pasal life sendiri, don't worry. bagus tu sebab boleh share-share pengalaman. Ada juga cerita pasal life mereka as student. Oh my, bila baca tu rindu sangat-sangat zaman jadi student dulu. Terikat dengan assignment je and dikelilingi kawan-kawan yang sawan-sawan. Heeee.

Today macam rajin nak post pasal diri sendiri.

ArfaEzza, 29 from Ampang, Ukay Perdana. Hari ni dah genap 4 tahun 2 bulan cek kahwin. Alhamdulillah. Cuma kami belum ada rezki anak lagi. Korang doa-doakan la ya? Alhamdulillah husband sanggup hadap sama-sama. Banyak bagi semangat and sentiasa ada time hati ni sedih and cemburu tengok. orang lain ada anak. But now i'm okay. Tak semestinya apa kita nak, kita akan dapat. Lagi2 hal jodoh, rezki , ajal. Takde siapa tahu kan? 

Cek masih bekerja. Alhamdulillah masih ada kerja. Start kerja tetap since 2008 betul-betul lepas habis diploma. Habis jumaat lepas hantar final project, isnin yu terus dapat kerja and till now tak pernah lagi menganggur. Takat ni dah 3 kali tukar kerja. So far yang sekarang ni since 2009. Rasanya pencen kat sini kot. Hehehe

Okay cukup takat ni, sambung next entry.
Dah nak sampai office. 

As'salam.

0 commento:

Post a Comment