Tuesday, February 9, 2016

Santai Ahad

Tuesday, February 9, 2016



weekend lepak rumah abang ipar kat puchong. along mintak tolong daftarkan anak 1st dia masuk sekolah asrama agama. So huband and anak buah gi isi kt cc sebab berapa juta kali try tapi tak lepas.

as usual ku rela lepak rumah layan kembar ni.

kejap je dah 6bulan dua org ni.
qaleesya syok sikit layan sebab nak gurau je. si adek qaisara lak menages tak henti selagi tak nampak mama dia.
haih.
macam2 gelagat..


ni haa budak mengada qaisara tu. 
tak nak dgn org lain langsung. pengsan mama dia nak layan dua2...nasib ngan abg haris and hadarus dia nak...


ni lak qaleesya. dah kenyang, mandi, main terus lentok tidur. senang jaga baq ang...sebelah lak kakak tehah, kuat tdo, ni baru bangun. kalau tdo, pengsan tak sedar2..haahah


ni lak dayah, sebok je layan pakcik. tu Pakcik dia sorg. org lain tak leh usik..hahaha ramai kan anak along?
kejap je dah 6. huhuhu rezeki rezeki...

okay ni je entry utk hari nie.

jumpa lagi nanti.. 😘

0 commento:

Post a Comment