Sunday, February 14, 2016

Get Well Soon Fabo

Sunday, February 14, 2016
Cerita semalam.

Alhamdulillah my kazen aka my opismate warded and selamat operate buang fibroid dekat bahagian breast dia. Alhamdulillah dipermudahkan segala urusan. Tadi petang dah boleh keluar and terus siap2 makteh pakteh bawa balik JB, memandang kan dpt MC 10hari.

Thanks to opismate yg dtg penat2 balik kerja. 

sebahagian officemates
Get Well soon Baby Fabo
  


dekat pukul 11 mlm balik hospital, lepak dgn family maktam and nenek kat mamak RSMY-Original Beriani and Nan Cheese. Ni branch dekat jln TAR. nasib baik tak ramai. 1st time pergi and mmg sedap cheese nan dia and beriani dia. tak silap ada lagi 1 branch dia dekat area wangsa maju kot.

memang sedapp. thanks maktam belanje we ols!


bawa nenek lemak mamak memalam. happy nenek berjalan sakan. hehe.


ok ghais. tu je takat ni. moral
of the story, jaga makan minum sebab sekarang macam2 penyakit ada sebab faktor pemakanan and persekitaran.







2 commento:

Zizie Zack said...[Reply to comment]

semoga kezen akak cepat sembuh... :)

Ezza.Exxa.Ezza said...[Reply to comment]

InShaAllah. thanks zizie 😘

Post a Comment