Sunday, March 20, 2011

Selamat Pengantin Baru

Sunday, March 20, 2011


Syukur alhamdulillah mereka bersatu akhirnya. Last week buat kat rumah kak Mida kat Perak tapi kami tak dapat datang sebab kereta masih belum sihat cerminnya. Jadi, esok buat dekat Dewan Komuniti, Bandar Baru Sentul boleh lah datang. Excited nak tengok diaorang bersanding..
Moga majlis berjalan lancar esok, Amin..

Tadi pergi JJ AU2 dengan En. Tunang cari hadiah untuk mereka. Jalan punya jalan at last kami buat keputusan belikan Oven utk mereka. Harap2 berguna untuk mereka nanti kan. ^◡^

Bonus untuk saya teman dia pergi cari hadiah, saya dapat kasut. Hehehe kasut tu tak la glamer mana..cuma saya nak kasut tu dah lama..sebab sangat selesa. Kalau kasut tutup saya suka Sembonia. Selesa n padat :) Kebetulan ada sale tadi..ngeee maceh Boo.. (memula dia tak bagi sebab baru last 2 weeks beli kasut) maybe dia tengok kesian kot muka saya..hehehe apa pun tanx sayang.. ILY

Okay, dikesempatan ni saya ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU buat abg taufiq n kak mida. Moga berkekalan ke akhir hayat dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah. Amin.. I'm really happy for u guys! Dari sekolah bercinta dan akhirnya ke jinjang pelamin juga..teringat masa sama2 zaman sekolah..date sama2...heeheh indah sungguh..eceh!~



*memori daun pisang..heheh memori kat bustop lepas date kat pustakaan negara

0 commento:

Post a Comment