Saturday, March 19, 2011

a l h a m d u l i l l a h

Saturday, March 19, 2011



syukur alhamdulillah atas rezki yang kau beri ya Allah...amin :)

selasa lepas kami jumpa wedding planner kami, kak anis. syukur semua dah bincang sekali dgn catering, photographer, dj, andaman... plg penting budjed dia tak lari seperti perancangan kami. tak perlu membazir so ni plg okay kami dpt n plan. ada je lagi murah cuma aku lebih selesa dgn team kak anis..plg best...tema warna kitorg dia tak ada..so best gilerrr dpt jd org 1st pakai baju tu nnt :)

dan

syukur juga sbb dia dpt bonus besar frm his bos..syukur2...sgt bertuah dia dpt bos mcm tu..secara tak langsung tu bonus kawen kami gak :)


now kami ngah uruskan pembahagian budget je...syukur sbb Allah dengar doa kami dan permudahkan semua urusan kami..syukur sgt2..tanx juga to kwn2 yg tak putus2 bg semangat n tunjuk ajar...tanx a lot...to olss my kakak2..syg korg!!


cuma 1 je aku mohon...berikanlah khabar gembira dan rezki yg luas utk aku di opis..dgn keadaan politik yg menggila sekarang...


*kami rancang tapi DIA yang menentukan.

4 commento:

Rina Rossoneri said...[Reply to comment]

dah tukar ah background..
apsal ko follow blog aku balik??

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

rina syg..aah tukar..saja je ada masa :)

ku tak follow alek..tp tu blogku juga..saje try blog baru..

Lexa said...[Reply to comment]

wah sudah plan awal2..bgs2..hope smuanya ok nnt..

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

Lexa : tanx..insyaallah :) lepas ni your turn okay

Post a Comment