Monday, February 22, 2010

Stress + Excited = Sewel

Monday, February 22, 2010
Sabtu lepas aku datang office konon nk siapkan keje semua..& alhamdulillah mmg siap la semua..


dan cam biasa..alek tu dia dtg amek..kali ni special sket sbb Chiqa our baby pon ada!haha dia da debab! dan sgt gedik!!


dan nk di pendekkn cite..sesuai ngat tajuk post kali ni...


punye la teruja nk jumpe chiqa sbb nk bwk dia jln2..bwk dia mkn kat taman!

aku pun tergesa2 turun..disamping perang mulut kat hp ng epit n nuar..



maka jadi la kesah ni....




cam sialan tol!


leh lak kan..ni perkara plg malu dlm idop aku k!


sumpah aku tak perasan langsung..mmg segan tak hengat..aku sedar pun masa dlm kete..


dah depan KL Convntn Cntr baru dia tnye.."u mmg pakai selipar cam tu ke? "



then aku tgok bwh...

apa lg..jerit la aku...malu gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


wakakaka n ayat biasa yg dia ckp kat aku...


"u gile!"
cett! muke comel ni pon dia kata gile..patot aku jd cm ni.hahaha








*sile jgn gopoh bl anda tengah stress!!

5 commento:

Gossip Girl said...[Reply to comment]

patot xnak dtg jumpa i
rupanya salah selipar
=))

masaklemakrebung said...[Reply to comment]

hehehehehe.. opssss tumpang gelak ye

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

zaren : hahah tu bkn alasan utama k.haha

k.yati :ngeee malu giler..hahah

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

zaren : hahah tu bkn alasan utama k.haha

k.yati :ngeee malu giler..hahah

F U N F A B U L O S I T Y said...[Reply to comment]

alaaa-chek ezza-wat derkk je-skunk ade je fesyen kasut sebelah laen ni-huhu ;D

Post a Comment