Saturday, February 20, 2010

Bertunang?

Saturday, February 20, 2010
Ok kawan2..
Dengan rasminya saya umumkan..saya mmg kene bertunang 2hb May ni..
korang..jemput dtg yer..lokasi nnt saya bg tahu,,

Tp korang tengok..saya ni cm bersedia ke?tak kan?waaaaa

Saya tak buat apa2 lagi..
Tp pihak dia da wat mcm2...

Hurm..pas bertunang sure kena kawin..
awal sungguh! then lagi berdebar..parents dia nk wat merisik n bertunang lain2 hari..
family saya tak biasa berbuat begitu..kebiasaannya dua majlis tu pada hari yg sama..

ada sapa2 leh terangkan apa patot saya buat masa parents dia dtg merisik tu?
siyess saya tak tahu nak wat apa..nk tdo ke..nk gi clubin ke..nk gi mancing ke..pengasan ke..
waaa help laaaaa bg la tau cm ne plsss..

sy tak tahu n tak ingat langsung majlis2 kawen sbelum ni..sbb last mak cik saya kawen masa tu masih sekolah lg..so tak ingat!
n saya anak sulung..sye segan la nk tnye kat family...so u ols bg la comment kat cni plsss

sye rasa seronok tp saya rasa takot..nape ntah!~

lepas lebih 7 tahun kami couple now dia nk bertunang..np tak tunggu 10 tahun couple dulu kan..
hahaha cita2 saya masih lum tercapai lg..

tp demi parents dia la wat saya rasa kuat!
pd hal mama ngan babah relex je..mebi tu psl saya rasa lengah2 kot..hahaha

ok kawan2..pasni saya akan jd sungguh pendiam ok!haha


*next step!~

8 commento:

Fafa Rafa said...[Reply to comment]

hehe..
fara tak dapat nak bagi tips, sebab fara pun anak sulung jugak!!

just be yourself.. jangan tensi2. tunang is a happy thing!

tak sangka secepat ni kak eza nak melangkah ke alam baru..
rasa cam baru je minggu lepas kita gi times square, jumpa abg ajes kat mcD.. :')

i'll always be there for you, sis! love you so much!! mwahhh!!

*p/s: bila turn fara nanti, akak bagi tips tau. :P

Gossip Girl said...[Reply to comment]

sila la g buat bantal cepat babe :)
yeyeayyyy

DaHLia said...[Reply to comment]

ermm beshnyer... :)
just rileks je laa...masa dtg risik tu, duk umah. pakai sopan2...nnti hidang air tuk tetamu...kena ayu2 laa ek ...

sis [ernah kena risik jer... :P

|| E Y J A || said...[Reply to comment]

congrats ezza! nak datanggg! ;p

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

fara : tanx dek..fara kene ada k masa tu?apa pun kene dtg!kak fie da la takde :( yeah..teringat ms teman akak date masa mule kami couple dulu..luv u too dear!!!!

zareen : yer..i akan buat..ajez dah warning gile2..hahaha

dahlia : tanx a lot..siyes i tak tau nk wat apa..hahaha..tanx bebeh..mwah!~

eyja : ok dtg je..nnt dtg ng zareen k! mwah!~

rossoneri said...[Reply to comment]

knp aku rasa mcm dah komen kat tmpt ko, tp xkuar pon

p/s:verification word ko sgt kuang ajaq, 'tessis'..siot je

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

ina sbb ko komen kat enty yg salah..hahah

rossoneri said...[Reply to comment]

hahahahahahahahaha confusedddd

Post a Comment