Friday, January 1, 2010

Dua.Kosong.Satu.Kosong

Friday, January 1, 2010



Alhamdulillah setahun sudah berlalu. Kenangan tu mcm2 la sure ada kan?Cuma ada perlu di simpan..ada perlu dibuang dan dianggap pengajaran ;p


Dan tahun ni mungkin tahun mendebarkan..tahun yg perlu aku beronggeng habes2an..

Juga tahun aku perlu berjimat 2kali ganda dari tahun lepas..


Dan tahun ni gak kami sekeluarga akan move ke au3. Rumah sementara (harap2 dpt jumpe cpt umah idaman)

sedih sgt2 nk tinggalkan rumh sekarang ni..

rumah tempat aku membesar..even dekat je aku nk pindah..

tp kenangan rumah ni tak leh bwak ke umah sane.. ;( ;(

Tapi tak pe..

tahun ni juga akan aku buktikan kat mereka (sape terasa je) buktikan yg aku mampu pikul family ku..dan kami akan buktikan..dan aku bangga sebab mama n babah bangga kat aku sbb aku adalh aku..bukan mcm mereka..aku sedar masa diri aku bergelar pelajar dulu..apa perlu aku wat n apa perlu aku capai..alhamdulillah mmg tercapai...dan kerja ku kini..bukti aku bersungguh dlm bidang aku minat! alhamdulillah...


langkah seterus dgn masih azam yg sama sejak aku skolah..dan azam tu masih belum terlaksana sbb masih dlm usaha lg..azam hny utk mama n babah,,azam yg tak mungkin aku lupe..

azam yg masih belum terbayar dan sentiasa aku jadikan dia azam aku selagi aku tak capai..


huh! tahun ni juga tahun aku dan dia ke langkah seterusnya..langkah dengan ikatan..langkah yg tak leh berundur..dah masa utk kami serius dlm cerita cinta kami. insya'allah jika benar niatnya..


dan


Semoga kita semua sedar yg umur kita makin meningkat dan perlu matang dlm semua hal.

Semoga kite semua tahu apa perlu kita capai dan perlu kite tingkatkan lebih dari sebelum ni.

Semoga kite semua faham erti kehidupan,pengorbanan dan kesusahan.








**salam lembaran baru buat semua makhluk Allah s.w.t


3 commento:

rossoneri said...[Reply to comment]

post paling jiwang...
dan plg tak ada kesalahan ejaan...

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

welll

learn frm da best!!

Fafa Rauna said...[Reply to comment]

kak ena selalu cek ejaan ke? adoi..

fara rasa fara punya blog guna ayat skema je kot.. heheh..

fara doakan azam2 akak tercapai.. aminnn~

ronggeng puas2.. pasni dah kena ikat.. ;P

Post a Comment