Monday, April 27, 2009

♥ sedih ♥

Monday, April 27, 2009
sedih,
bila niat di salah erti..

sedih,
bila terasa di salahkan..

sedih,
bila ada yg sudah berubah..

sedih,
bila ada yg meriakkan dirinya..

sedih,
bila manusia tak tetap iman di hati..

sedih,
bila penghinaan di merata2..


tanx to ol of ya yg bg nasihat..
betol ckp my besh budiz..


boi - za, org tak matang je akan melayan benda remeh temeh ni. jez ignore!kalau dia matang dia x ckp benda2 ni ok?

fiona - biasalah bila ada org dengki ngan kita, so timbulah isu ni.

syera - sedih2? jum aku belaje clubin'..hahaha alah ko tak yah layan musibat cam tu.

ain - relex, nnt u cite betol2 kat i bl da ready.

liza - tak pe nnt kite cite

zaren - da beb,u lupekan sume tu..lupe pasal dia semua..




p/s: cepat la Tuhan bg petunjuk kat semua benda ni....

♥ Hepy Bufday Ajiz Ku Sayam ♥

yes yes yes..
hepy bufday darling...
lebiyuuuu
tahun ni da 5 thun eh sambut berdua..
wakakakak
thun ni i tak kaya...sbb wawasan terlalu penuh di dada...muhahaha

so i jez sempat wat sambal telur je kat u...
tp ok la..
u ckp da mkn 96 suap..
tinggal 4 suap lom abes..
hahaha

hpy bufday daling
bufday hepy daling
daling bufday hepy..

i janji nk gi karoake ng u kan??
kite nyanyi smpi lebam berdua..
atau u je dgr i nyanyi
kerna...

sore u tak best..
upssss!~



lebiyuuuuuuuuuuu




p/s : wawasan 2020..engkau sila gi jahanam!

♥ kegilaan si Zaren..Eja..Faiz ♥

smlm best..
gile..jamban..sume ada..
kebas muntut lepak lama kat ctu..
btol kata faiz kat blog dia..
kalah lepak kat mapley..


to zareen..
hahahahaha...upsssss....
tuttttt....



to eja...
bakal calon abg ipar mu..
'not bad'
hihii
mebi sbb mereka MU...
menchikkk!!!~



to Faiz..
MU mmg busok..
lg2 korg berdua fans dia....
ahaks!~






p/s : sib bek i pemalu...ahaks!~


Monday, April 13, 2009

♥ hypocrite fren ♥

Monday, April 13, 2009

there is a friend who once told me, that she has hypocrite friend...it does not only mean that her friend is a hypocrite,but also she,my friend..believe it or not, accept it or not,u must have this situation...

u dont like that person, but she's the only one that u can be friend with,it's not that u dont have other friend, but in some situation u have to be friend with her...from outside people think that we're best friend, we're close to each other..

but actually it is not..NOT NOT NOT

we only friend with this hypocrite only some situation..but to hang out huhahuha,happy2,tell our secret to her,express our feeling n all that, there's no way we want to that hypocrite...mebi hang out but not only ME n SHE!

i also have one..recently...actually before this,we're quite close but not that close like best friend,we just close in ***************,thats all..

but then, i just found out,her attitude that i dont like,that is,big talking n always think she "prety much",alwys want atention espcly frm boi..so i stay away from her, but recently she keeps mingling with me...i think i've already show my 'uninterested face' towards her...anyhow,just stay away...UNFORTUNATELY....she's in the same ******** n same ******** n same ********** with me...aaaaa.....thank goodness not my neighbor...i coincidentally,met my friend..so i asked her,can i be her neighbor,she's happy too..eheeee ...

p/s: i hate to be hypocrite but..i hav to....

Sunday, April 12, 2009

♥ basah????? ♥

Sunday, April 12, 2009
wakakaka..
baru alek dari JJ au2 wit my cyg kak dyra..
dia hantar ku pulang..wihtout helmet..wakakakak
mencabar beb..hahaha merajok punye psl..amek ko..
smpi umah..basah kuyup..hahaha cian kak dyra..







p/s: pasti kurindu saat ni nnt :(

Wednesday, April 8, 2009

♥ blah..pergi..pindah ♥

Wednesday, April 8, 2009
rasa nak pergi


tapi

tak tau caranya?
macamana jalannya?
siapa mahunya?

tapi

ramai kalangan mereka dah pergi

cuma aku..

masih setia





menanti..



p/s : bila ntah :(

Tuesday, April 7, 2009

♥ hasrat ♥

Tuesday, April 7, 2009
hasrat..
awk selalu muncul dkt ruang hidup manusia
kenapa awk mesti wujud
awk tau tak, kadang2 awk menyusahkan org
awk datang tak kira keadaan seseorg tu,
miskin ke, kaya ke
awk tetap datang

tapi kan hasrat..
kadang2 awak sumber semangat tuk sesorg tu gigih..
sbb awak juga, org sanggup wat apa je

awk tak takut ke hasrat?
kalau org selalu salahkan awk?
saya cuma penat pk..
bila awak dtg sekali..dan bila dah dipenuhi
mesti awk akan datang lagi..

malah...
datang bertubi2..

awk tahu?
saya dah penat nak layan awak.
tolong la jgn datang kat saya dalam masa sebulan dua ni ek?



"tak semua impian jadi kenyataan"

Saturday, April 4, 2009

♥ kerana sebuah "Vanila Coke" ♥

Saturday, April 4, 2009
pagi tadi tepat kol 10.36 am kitrg (ako,lexa,ain) datang office.Wat OT cm kebiasaanyer. Sampai2 je ada kak zura dia bawak Gha (ank dia)..sgt cute..dak tu pon ok la..peramah n ikot je mane kitrg wat..siap lepak kat PC aku,men game.hihi..aku lak sibok wat filling yg menggunung tuh..so nk jadi citer..tepat kol 3.36 kitrg alek la..cam biasa call cab (sbb masing2 takdek lesen) hihi..nk ke KTM batu 3. Sampai je KTM,lepas beli tiket..rasa cm haus gile..lagi2 nmpk mesen air botol. then kitrg beli la..yg kelakar tu si Lexa ni..Nak kata org Kg..tp dok KL dari kecik..adeh! baru tau mesih jual air botol tu wujud..hehe padahal kat ampang park da berkurun kot ada..hihi





pastu..si Lexa dgn confident gi la beli.hahaha pastu dia n ain da kat mesin tu sbb aku ngah on phone. then aku pelik la..apsal minah2 ni tak beli2 lg...



rupenye..hahah..si Lexa wat lawak blur gi cari pintu kat mesin tu sbb dia pk leh bukak n amek la air tu..konon dia pk leh byr kat kaunter KTM..hish..cian kwn aku sorg tuh..then aku pon ajar la cm ne nk gune..masokn duit kertas..pastu tekan la air apa yg nk..sementara tu si mangkok ayon ain ni cm gampang tanye soklan sama bnyk kali "za,tren tu kemana?" aku rasa lebih 20x kot dia tnye..da la aku ngah ckp ng liza...time aku nk sekeh pale ain tu liza leh lak nak ukak pintu tu lagi..tp side belah kiri lak..adeh la...aku sambung mara ain smbil ckp ng liza.."ko tekan la air apa yg nk"..hahah leh lak dia wat lawak lg ke berapa kali..dia gi tekan cermin tu..dia ingat touch skrin...LEXA!!!! wat strong wit ya!!! si ain mongok ni tak abes2 tnye mende sama..waaa aku kat tengah2 dah rasa nk masok sepital mental je ng mereka berdua yg mengong ptg2 tu..pastu aku bebel la kan smbil menuju ke platform kitrg..leh lak mamat tu ckp "dik,tolong amekn lighter kat bawah tu" adeh! nk sap rokok tp cm mongok..dia kat luar platform,tp lighter terjatuh dlm platform..adeh! then aku tros sambung bebel kt jamban dua org tuh..




smpi tren smpi ktrg tak stop gelak..hish..penat gelak doh..sbb tu2 ketiga2 makin tembam pipi..wakakaka hish..ni pica tok ari nie..








-PARA PELAKON-






-MESIN COKE-


(contoh je pica ni-saje upah laki tu jd model..haha)








tO Lexa : sbb ko blur la aku suka kawan ng ko! hihihi :) LEbiyuuuuuu