Saturday, April 4, 2009

♥ kerana sebuah "Vanila Coke" ♥

Saturday, April 4, 2009
pagi tadi tepat kol 10.36 am kitrg (ako,lexa,ain) datang office.Wat OT cm kebiasaanyer. Sampai2 je ada kak zura dia bawak Gha (ank dia)..sgt cute..dak tu pon ok la..peramah n ikot je mane kitrg wat..siap lepak kat PC aku,men game.hihi..aku lak sibok wat filling yg menggunung tuh..so nk jadi citer..tepat kol 3.36 kitrg alek la..cam biasa call cab (sbb masing2 takdek lesen) hihi..nk ke KTM batu 3. Sampai je KTM,lepas beli tiket..rasa cm haus gile..lagi2 nmpk mesen air botol. then kitrg beli la..yg kelakar tu si Lexa ni..Nak kata org Kg..tp dok KL dari kecik..adeh! baru tau mesih jual air botol tu wujud..hehe padahal kat ampang park da berkurun kot ada..hihi





pastu..si Lexa dgn confident gi la beli.hahaha pastu dia n ain da kat mesin tu sbb aku ngah on phone. then aku pelik la..apsal minah2 ni tak beli2 lg...



rupenye..hahah..si Lexa wat lawak blur gi cari pintu kat mesin tu sbb dia pk leh bukak n amek la air tu..konon dia pk leh byr kat kaunter KTM..hish..cian kwn aku sorg tuh..then aku pon ajar la cm ne nk gune..masokn duit kertas..pastu tekan la air apa yg nk..sementara tu si mangkok ayon ain ni cm gampang tanye soklan sama bnyk kali "za,tren tu kemana?" aku rasa lebih 20x kot dia tnye..da la aku ngah ckp ng liza...time aku nk sekeh pale ain tu liza leh lak nak ukak pintu tu lagi..tp side belah kiri lak..adeh la...aku sambung mara ain smbil ckp ng liza.."ko tekan la air apa yg nk"..hahah leh lak dia wat lawak lg ke berapa kali..dia gi tekan cermin tu..dia ingat touch skrin...LEXA!!!! wat strong wit ya!!! si ain mongok ni tak abes2 tnye mende sama..waaa aku kat tengah2 dah rasa nk masok sepital mental je ng mereka berdua yg mengong ptg2 tu..pastu aku bebel la kan smbil menuju ke platform kitrg..leh lak mamat tu ckp "dik,tolong amekn lighter kat bawah tu" adeh! nk sap rokok tp cm mongok..dia kat luar platform,tp lighter terjatuh dlm platform..adeh! then aku tros sambung bebel kt jamban dua org tuh..




smpi tren smpi ktrg tak stop gelak..hish..penat gelak doh..sbb tu2 ketiga2 makin tembam pipi..wakakaka hish..ni pica tok ari nie..








-PARA PELAKON-






-MESIN COKE-


(contoh je pica ni-saje upah laki tu jd model..haha)








tO Lexa : sbb ko blur la aku suka kawan ng ko! hihihi :) LEbiyuuuuuu

8 commento:

norraien said...[Reply to comment]

haha x leh blah tao..
mongek jerk..
hari yg x dpt dilupakan ekeke

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

tau tak pe..
nyusah kan aku je..
muhahahaha

rossoneri said...[Reply to comment]

kwn ko sbenarnye dok planet mane...dia msti kelentong ko siot dia dok kl...

p/s:word verification aku ni 'ain' haha

miserable f.a.r.r.a said...[Reply to comment]

biase la tu,br 1st time jmpe..nth2 pasni die pr0mote kt 0rg lain lak,sbb die da terer pkai..huhu..

norraien said...[Reply to comment]

haha..
eh ina ako gak kene..
cian kwn ako eza neyh ritu ekekeke..
kalo ina de tmpt kejadian kompem gelak terguling2 smpi uri pecah..
hikhikhik..;p
rindu sore ina la..
agagaga

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

ina : hahaha..percaya la..tp dia blur n best! i hope dia jg ke 3 lepas korg..hehehe

farra : akak rasa dia da terer skang.hehe Lexa peace!!

ain : ko gile..hahaha

arep pendy said...[Reply to comment]

sian kawan u..
u mmg suke buli
to Lexa, pls sbr ngan dak 8 tahun ni
hehe

chek ezza inchik man said...[Reply to comment]

hewlo!!!
sepak baru tau!~

huh! menchik...

Post a Comment