Friday, December 18, 2009

Salam Tahun Baru To All Muslimin..

Friday, December 18, 2009
Salam..

Semoga tahun ni lebih bermakna dari sebelumnya..




Hari ni terpaksa datang office sbb ada kerja urgent yg tertangguh sbb smlm balik awal.
ZFIN sahaja dah ada 20 invoices kene setl..nasib la ada kawan2 yg datang gak hari ni..

Minggu ni semua ok..alhamdulillah tak bnyk mslh kat office..
Ngan kawan2 office makin hari makin rapat..seronok kawan ngan dorg..baru aku tahu apa kak ina rasa masa last2 day dia nk resign..dia tak jemu2 ckp "akak sebenarnya,syg nk tinggalkan petronas sbb kwn2 kat sini"

Semoga mereka terus cm ni n tak de hasad2 dengki ke..cemburu apa2 ke..n hrp sgt sume open minded n sentiasa fikir apa erti kawan..

syg2 korang!~





*sambung wat kerja.. ;p

0 commento:

Post a Comment