Tuesday, December 1, 2009

Familyz Trip 28-30 nov 09

Tuesday, December 1, 2009
Setiap tahun still ke negeri yg sama n tempat penginapan yg sama..tak silap aku dah 4 tahun kot..
before tu still negeri sama cuma hotel lain.

Maklumlah..family ramai so tak leh gi jauh2.
Tahun ni plg best sbb tak de org 'asing' sgt..hahaha
plg syok tahun ni semua bakal2 cucu menantu ( ye ke?) semua ada..

dan tahun ni semua pergi!~ 3hri 2 mlm

Tempah 6 unit. Dengan family masing2 -Mak teh,Mak tam,Mumy n Mama (plus menantu mereke) semua unit sendiri cuma yg lain je unit ngan Mak Ngah sbb ada 3 bilik!~

Best tak terkata..Tgok je pic nnt k?


























pic yg lain lihat di FB ku..!~




*hargailah family anda!~

0 commento:

Post a Comment