Monday, February 9, 2009

♥ keja..pizza hut..titiwangsa ♥

Monday, February 9, 2009
Wah lama tak update blog ni. bz la konon. sejak2 pindah office kat shah alam ni kan. hari ni aku n liza (officemate) datang office.saja wat OT memandangkan keje pun melambak.haha.bank recon tak siap.filling bulan Jan tak wat lagi. daily work tak siap.gara2 closing ari tu.closing pun lewat sbb sebok kemas office.hurm..semalam lak tengah hari jumpe mek ku sayang (ina) sbb ari ni dia dah alek bangi..so jumpe la semlm.lepak kat pizza hut lama gile sampai staff pizza ushar je..hahah last2 kitorg pon blah la..gi shopping sikit2..then balik tros menapak ke umah ina sbb zizi amek kat umah ina. then kol 5.30 tu zizi sampai teros ajak gi men badminton..wahh penat gile.tapi syok..tangan pon lenguh..haha..k la korang. nak wat keje ni..sambung esok je..papai..mwah2.. ni pix lepas men badminton..rasa cam snaping lagi bnyk dari main kot..hahaha







0 commento:

Post a Comment