Sunday, May 17, 2015

Hubby 28th - Bufday Surprise

Sunday, May 17, 2015

April, 27  2015.

Lambat update. Heee :)

Plan Surprise nie dah lama dgn officemates. Hari tu aku apply cuti konon nak jalan2 dgn dia seharian. Lepas zohor keluar jalan2, before tu pass kunci rumah dekat azza.

Then azza setting semua. beli cake, makanan, sepahkan rumah macam kene rompak. Hahaha.

Pergi jalan2 then makan kt TCR JJ Au2, habis makan gi bayar la konon skali Dayah (Budak Coc) dah byrkan sempena bufday ajez...oh ya, dayah kerja situ..heee Tanx Dayah!

Sampai rumah dkt pukul 9. Balik tu hubby buka pintu, terkejut sbb sofa hilang, and pasu tonggang langgang. Tapi dia kata nasib TV tak hilang. Dia tak tahu sofa lagi mahal dari TV dia. cehh!

Lepas tu boleh lak dia pusing and nampak bini Jep kt tepi penjuru rumah sambil pegang bellon. Dlm kurang seminit gak la dia tenung sbb pelik. 

Lps tu baru budak2 ni sprayy dia. hahaha
Lambat gile. Hubby as usual takde perasaan. hahaha tapi dia seronok bila Azza, Apai, Fami and Dd hadiah kan. Ray Ban idaman dia..hahaha huntonglah!

Thanks korg!

Thanks - Azza, Apai, Fami, Dd, Fakhrul, Jep, Sue, Kak Noly & Kak Muzz!






0 commento:

Post a Comment