Tuesday, February 24, 2015

clash of clan...aduhai coc ohh coc

Tuesday, February 24, 2015



Hello semua!

Malam ni nak cerita sikit pasal game ni.
Setahun aku sabar tak nak main sebab nanti ketagih teruk. Memang aku sabar.
Tapi sabar tu hilang lepas aku tengok budak2 laki kat office main. Apa lagi, balik tu aku download lah. hahahaha
Guess wat?? Aku gi download kt hp lami aku gak. Haha so dat kalau dia bebel, aku suruh dia try main. and now, dia lagi over. Hahaha.

So far, alhamdulillah kami minat benda sama. Orang kata, kalau nk kenal pasangan kita, kenal dgn hobi dia and try masuk dlm minat dia. Dan suamiku yg bukan kaki game pun dah jadi mcm aku.

Tapi jgn salah faham, tanggungjawab masing2 so far tak terabai. Wlupun ada org cakap yg ktrg tak akan ada masa bersama sbb asyek ngadap game..itu tak betul...sekurang2nya salah sorg tak sakit hati bila sorg je yg main kan?

Sememangnya aku ngan suami bukanlah romantik mana. maksudnya romatik ktrg, biar ktrg je tahu. Everytime ktrg date makan kat luar pun still tangan dgn game, mulut bincang psl game. bukan lah 24jam dgn game okayy...ada masa ktrg bahagikan. Takkan masa tak main game ktrg nk kecoh apa ktrg buat kan? 

kepada yg ckp bukan2 psl ktrg, stop je k. tak dpt apa pun. dosa je dpt. better jaga rumahtangga sendiri k? 

cerita psl coc, ktrg satu clan yg sama. Siap ada group wechat utk clan ktrg, and siapa kata game ni melalaikan? cuba fikir sudut positif, dia mengeratkan lagi silaturrahim okay. pernah lah 3-4 org dlm clan tu ktrg jumpa. and utk pengetahuan, budak2 yg main clan tu bukan budak2 biasa okay..kelulusan masing2 tinggi. bak kata babah, game ni buat otak kite berfikir dan berkembang. Babah lah punca aku kaki game. hehe dari kecik duk ajar main game..

Kepada yg tak minat game. jgn pandang org gila game ni mcm org bodoh k?

masing2 ada hobi masing2..chillex!


-xoxo-
cek.ungu

0 commento:

Post a Comment