Tuesday, April 22, 2014

Apple Putih

Tuesday, April 22, 2014

Apple putih!

Ini semua kebetulan. Betul! Tak tipu! 

Dulu mengada nak ipad. So 1st anniversary dapatlah iPad3. Sebab? Kemaruk nak main game. Ai mmg hantu game. Tak kesah game apa pun. Ai bedal sahaja!


Lepas tu Ai bosan sebab menyusahkan ai nak bawak kemana2. Lagi2 bawa ke office. Kau gila ke apa? Main iPad sebagak ni. Kau hengat bos kau nak tengok je? Paling2 bos aku tanya "eh you pakai ipad ha? you ada charger ipad? ipad ai bateri low" - nah, ni je soalan dia. Fuhh lega! 
Nah, ini mengada sebab ai yang request nak ni. Sebab? SMART doh! lagi satu ai memula nak pakai samsung tp kt office majority pakai samsung. so lain plss -gile penyabar laki ai layan. tanx be!
So nah! kira ni hadiah utk 2nd anniversary.

Lepas tu korang nak tahu apa ai nak lepas ni? hahahaha

tadaaaaa......ni dia...ni betul2 ngade


puas gile doh kalau dapat main game! tahi hidung dlm The Sims pun ai boleh nampak okay!


*hubby pls baca..pls pls pls*
*hubby pls baca..pls pls pls*
*hubby pls baca..pls pls pls*

Sumpah ai tak marah sapa bocor rahsia ni kat huby ai!



0 commento:

Post a Comment