Thursday, April 10, 2008

♥ syok oooo..... ♥

Thursday, April 10, 2008
ari jumaat mlm pas balek keje aku n ina pi lepak hotel..hahahaha..ni sume meor n fiona nyer pasal ah..hahaha..si meor tu kunun2 da windo gile kat fiona then ajak aku n ina lepak starbuck nk online ng minah tuh..so ina pon nk la join dats y ktorg lepak hotel sbb kalau ina balek mlm kat U dia..mane ah ada bus kan,,so teman ah dia tdo hotel..tak jauh..kat De Palma ampang je..hahaha sblh kolej je sbb sok tu lak ina balek U aku lak pi kolej amek result mongek tuh..huhuhu..best ooo...gi Rasyid kol 12 mlm cari nasik sbb tak mkn nasik seharian tp padahal da bedal pizza dah mase kat ampang park tu..hahahaha..pas mkn ktorg surf.net..memula call la kat loby tnye ada wireless ke tak..dia ckp takdek pastu kitorg try la search mane2 yg murah hati on wireless free kan..at last dpt gak..rupenye ramai rakyat m'sia yg murah hati kan..hahahahaha...pastu esok pagi tuh ktorg search lagi..last2 dpt kat 'klinik kita' kat building sebelah jalan raya kat depan hotel..wahahha...bkn men jauh wireless dia..haih la..tp best ah..lagi best kalau fiona ada,.tak pe fie..nnt ko alek kite tdo 5 hari 4 mlm k..hahahaha (^-*)

0 commento:

Post a Comment