Friday, September 1, 2017

Hadiah

Friday, September 1, 2017

as'salam semua.
dekat setahun tak active.
banyakkkk sgt terjadi sepanjang setahun nie.
paling byk dugaan husband dan kerjayanya.
well, sebab berpegang pada prinsip yg sabar itu indah, rezki itu dari Allah..
Alhamdulillah syukur rezeki Allah siapa yg boleh menidakkan.
buat blogger2 yg hakak patut bagi hadiah tu, hakak akan tunaikan. sorry sbb lama.
office dulu tu pedajal ktrg. berhentikan husband 24jam tanpa notis. alasan project dah takde..takpelah dh setahun pun. dah gi serang pun.
moga dia berubah and tak buat naya kat org lain lak. lepas dgn dia, ada lagi yg teruk sampai tak byr gaji. plg teruk project masuk tp masuk poket sendiri agaknya. hal org atas, tp org bwh jd mangsa.
and now husband dpt better. dua bulan hari2 kerja non stop dek project cenderahati utk sukan sea 2017. syukur.
buat kawan2 yg kadang rasa kita di uji ni, just igt..ada lagi yg kuat ujian dari kita. betul lah, Allah tak uji di luar kemampuan kita.
thanks kawan2, family yg sentiasa support and bg semangat utk ktrg. moga Allah balas baik budi kalian.