Tuesday, October 26, 2010

November 20 , 2011

Tuesday, October 26, 2010

hurm..masih dlm dilema..haruskah terima?


okay..pls doakan kami..moga permudahka semua urusan..







**Jodoh pertemuan ti tangan-Nya. Padamu aku mohon petunjuk dan permudahkanlah urusan ku Ya Allah........amin

Monday, October 11, 2010

Kemalangan Bas Di Simpang Ampat-11 terkorban..

Monday, October 11, 2010

SEREMBAN, Oct 10 — Atleast eleven people died when two express bus,
a van and three cars collided at Km 223, Plus Highway near Simpang
Ampat Tol in Negeri Sembilan tonight.


Sedih n terkejut dengar berita pukul 8 td...al-fatihah buat mangsa yang maut..ngeri dengar..salam takziah buat keluarga si mangsa...semoga roh mereka dia tempatkan dikalangan orang2 beriman...AL-FATIHAH...



sila klik link ini utk info...----> accident at simpang ampat



Sunday, October 10, 2010

Semangat Baru di Office :)

Sunday, October 10, 2010



Syukur pada Tuhan sbb gantikan kami dengan barisan bos-bos yg sgt cool..mula2 kami kekok nk pandang or sapa boss2 tu..sbb dah terbiasa ngan yg lama dulukan :)
then sampai ada 1 meeting tu..bos sound..napa tgok dia macam nmpak hantu?haha tengah tunggu lif..leh lah lari nek lif lain..huhuhu...**sorry bos..

sekarang..kami close ng bos2..tp kami tak pijak mereka..kami tau batas dia..kerja is kerja kan....

sampai gathering raya under finance level 57 & 58..terserlah la yg bos kami sgt sporting..dia yg over excited nk snaping ng kami... :)

apa pun...team kali ni...sgt best..cuma ada baki 1 makhluk asing yg masih sesat n tak jumpe jln keluar lg...tp jgn risau...akan kami pastikan kejatuhan dia kali ni! tp kami tak sempat jatuhkan pun..ko da jatuh kan..padan muke..tu la balasan ko...busuk ati!


apapun..fun sgt2.....