Sunday, April 11, 2010

Stress!!

Sunday, April 11, 2010
wow lama tak mengupdate blog kan..bz giler..neway tak de ape yg best wat masa ni melainkan bz yg melampau smpi tak tahu la bile mende2 ni nak surut,..asek membukit jer..bohhhsannn!!!




bnyk benda aku stress skng..dah la keje melambak..then dgn huru hara nk pindah lagi..majlis tunang lg..actly mende bodoh yg menyebok ni je wat aku stress..jez nk bg tau...*kalau korg tak suke tau mende ni..pls blah..tak perlu khidmat korg! & tak perlu nk menyebok or ngata2 aku..sbb korg sentiasa dengki ng apa aku wat..so go to heeelllL!!!!


then psl kt opis lak..keje tak surut2 & org lain wt slh..aku gak kene..ditmbh lak ada la 2 org mamat poyo yg sgt aku tak suke..& aku tau dorg tau..so gi M****s la korang kan..patut di lyn cm tu jer..terlalu bajet bajos...ngan bitch2 leh ah korg ayam2 kan..hahaha * gi jahanam la korg!~



pastu cm celaka psl minah low class ni lak..bajet disayangi sgt..belagak nk mampos..pastu nk anggap aku kwn baik..gi jahanam la ko..aku tak bersuara da bagos! ko tak pnh rasa di down kan..so ko diam je..slama ni org puji2 ko..pdhal org2 hipokrit je ng ko..tp ko gile pujian kan?ada hati nk kata aku rampas kwn ko..dorg yg mmg tak suke ko..sengal!! ko wat lebih lagi psni..mmg aku tak agak2 la kan..akan aku bitch kan ko cam bitch2 selama ni yg cari psl ng aku ok?!ko nk panggil kwn baik ko tu pun aku tak kesah...cite nk bom..anak org kaya la..laki ni suke ko la..nk kwen la..gi mampos je la ko....ko yg jeles ng aku..bajet aku nk jeles ng ko..pdhal ko tu aku anggap cm budak2 jalanan yg mintak sedekah tu jer..
* gi mati la ko!~

*sekian terima kasih..& specialll tanx to my dear Nuar,Pakdin,Fami,Alep,Ina,Ata & Kak Noly sbb enjoykan saya :)