Friday, October 24, 2008

♥ malaysia (4) vs mynmar (0) ♥

Friday, October 24, 2008

fuh best gile..lama tak tgok bola kat stadium..td pi ngan dia n rakan2nyer..gile best..biasala lawan kelab ayam2...mst la malaysia score..hahaha puas ah..even masuk 2nd half..huhu game pon ok2 la..ada gak la player msia ni bajet hot..nk bawak bola sendiri2..nk jadi hero la katakan..apa la salahnye pass2 kot..mungkin lg bnyk score leh sumbat..hurm..insya'allah final sabtu ni lawan vietnam kitrg gi lg..hahahah bestt oooooo :)

Monday, October 20, 2008

♥ sick!~ (-.-) ♥

Monday, October 20, 2008
hari ni tak gi keje. MC..demam..demam raya kot..hahaha bosan plak dok umah. tak de mende nk uat..nk tgok tv takde cite best..pas mkn ubat asek nk membute..hahaha actly, pagi tadi ratu dah alek sarawak..hurm..lagi la buhsan.pasni mayap2 aku sesorg lagi pompan..pagi tadi tak pat anto dia sbb wan bangun lambat..tak sempat nk pick up aku..flight dia lak pepagi bute..hadei..tu je la kot tok masa ni..

Sunday, October 19, 2008

♥ i'm back!~ ♥

Sunday, October 19, 2008
lama sagat tak update blog ni..almaklumlah...tersangat la busy. skang ni aku keje kat Time dotCom Bhd as account assistant. dah 4 bulan keje situ. best sangat..bnyk pengalaman dpat..alhamdulillah masuk bulan ke 4 ni aku da jadi permenant staff. tanx to them (kak su, kak najah,en.ruslee) sbb bagi sepenuh kepercayaan kat aku. cite pasal keje ni. mmg keje aku bnyk n tak penah tak de keje..hari2 ada je keje..kene wat bank balance,bank recon.,update bank statment,keyin payment n macam2 lah..tiap hari wat bende sama..tp best ah..insya'allah aku tahan keje situ..aminn..