Sunday, April 21, 2019

07APR2019 : #AAstoryBegins

.
okay Ahad turn belah kitorang pulak. Belah ktorang buat dekat Dewan. Alhamdulillah majlis berjalan lancar. ramai sangat tetamu datang and cuaca pun helok je. Lepas majlis baru hujan. 
.
sebelum korang pening, hakak habaq awal2 noh. family belah ktrg berbilang kaum tau. sebab ramai tanya pulak haritu hehe. 
.
nahh sedikit memori utk disimpan disini.
.








xoxo
CekUngu

06APR2019 : #AAstoryBegins

.
Selesai majlis nikah, esok tu majlis bersanding sebelah perempuan pulak. Alhamdulillah cuaca panas haritu, elok lepas majlis baru hujan. 
.
Tema belah lelaki, batik.
.
Okay tak bebel banyak, nahh untuk memori.
.










xoxo,
CekUngu

05APR2019 : #AAstoryBegins

.
.

As'salam korang. Dekat sebulan busy tak jenguk blog ni. Maklumlah busy bila ada majlis2 kawen sepupu sepapat ni. Tahun ni tahun paling busy. Sebab ada 5 majlis untuk tahun ni. bulan 2 haritu Mira bertunang, bulan ni Arwin nikah, Nov nanti Mira pulak nikah, Last week pakchu bertunang and next month pakchu nikah, Maka cuti hakak pun kelaut la konon nak simpan 5 hari utk bawa ke tahun depan. Haha. Demi family, why not kan. 
.
Alhamdulillah majlis Arwin berjalan lancar tiga hari berturut-turut. Ni first time buat majlis utk cousin lelaki, so mcm relax sikit sebab nikah belah perempuan. So belah laki 1 majlis je hari ahad tu.
.
Okay malas bebel banyak2, ni antara gambar sepanjang majlis pernikahan Arwin and Amirah. Hantaran ni by hakak okay..first try utk hantaran nikah. Moga sedap mata memandang. hiks.
.











Next hakak hapdet gambar masa majlis belah perempuan and lelaki yo.

.
xoxo,
CekUngu.