Thursday, March 3, 2016

SPM2015

Thursday, March 3, 2016
.
.
.

Tahniah hakak ucapkan kat semua student yg lulus dengan cemerlangnya.
Yang kurang cemerlang, jgn risau. Ini baru permulaan. Kita sendiri je boleh ubah diri kita, hakak dulu pun pandai lepas SPM hehehe. cayiok!~

Good job bro!

to my kazen, Adam. Tahniah! nasib baik. hakak tak janji 1 A tu RM 100. Kalau tak pengsan hakak nak kene hulur RM500 hihi. Moga terus berjaya bro. Proud of you! 

.
.
.

1 commento:

muhammad syahmi said...[Reply to comment]

Well done to adik Cik :)

Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
laman web kami. Kami sangat hargai jika Cik boleh review laman web kami.
Cik boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

Terima Kasih.

Syahmi
syahmiruhaizat@gmail.com

Post a Comment