Thursday, March 17, 2016

Cabutan Undian Segmen CekUngu

Thursday, March 17, 2016
.
.

BismillahhirRahmannirRahim.

Syukur and tq kepada yg join. 
Segmen masih dibuka.

Cek cuma nak bagitahu ,, dimana setelah berbincang dgn husband...beberapa perkara seperti dibawah telah ditetapkan.

• undian dibuat secara "cabut undi". 
Kesemua blogger yg menjawab dengan betul akan automatik dipilih sebagai calon-calon pemenang. Cek sendiri akan masukkn nama u ols dalam balang then shake shake then en husband selaku penaja yg akan mencabut undi nama u ols.

• cara ini dibuat untuk menjadi tidak berat sebelah memandang ada dikalangan kawan2 cek pun join.

• keputusan muktamad tanpa dipengaruhi mana2 pihak. rayuan tidak akan dilayan gitu. heehe

• para pemenang akan diberitahu melalui blog masing2.
dan pemenang yg area dekat rumah cek, cek boleh hantar sendiri hadiah tu. 
if segan silu, no hal. boleh bg alamat utk tujuan post hadiah. (senang je pejabat pos besar kt sebelah opis cek je hehe)

soooooo tunggu next week ok! good luck ghais. jomm ajak kwn2 join sementara masih dibuka ni.

.
.