Monday, May 18, 2015

#Fs2TB2015 ( Petronas Fs2 Teambuilding)

Monday, May 18, 2015
Nilai Spring Resort, (15-16 May 2015)


best! best! best!

Kali ni TB paling best yg penah dorg buat. Committeee memang superb! Tahun nie 1st year utk Fs2 shj! best wehh!!! 
Memang masing2 tak malu buat persembahan ikut kumpulan.

Jumaat, 15 May 2015•
Dinner, theme Retro Night.

Sumpah best gile malam tu, walau pun kecut perut nak buat persembahan sbb takot lupa steps menari, tapi redah gak. hahaha best wehh..Head Fs2 pun selamber persembahan. mmg ohsem! Walaupun ktrg tahu ktrg dpt saguhati but tak kesah. apa je boleh buat dgn lagu 2min 22 saat? hahaha Lagu ktrg malam tu "Gadis Ayu". heee apa pun enjoyy!



•Sabtu, 16 May 2015•
Score Race Activities.

Nie paling letih tapi paling best!
Ada 10 Checkpoints kene habiskan.
2 aktivit kene semua members buat, lebihnya bahagi ikut huruf apa kene buat. Mmg syiokk!

Team ai ols team number 5 "Orange Ollie"
Dapat tempat kedua utk keseluruhan. Rasa ktrg score lebih dkt aktivit Score Race. Sbb persembahan dpt saguhati je. 
hehehe.































Sunday, May 17, 2015

Hubby 28th - Bufday Surprise

Sunday, May 17, 2015

April, 27  2015.

Lambat update. Heee :)

Plan Surprise nie dah lama dgn officemates. Hari tu aku apply cuti konon nak jalan2 dgn dia seharian. Lepas zohor keluar jalan2, before tu pass kunci rumah dekat azza.

Then azza setting semua. beli cake, makanan, sepahkan rumah macam kene rompak. Hahaha.

Pergi jalan2 then makan kt TCR JJ Au2, habis makan gi bayar la konon skali Dayah (Budak Coc) dah byrkan sempena bufday ajez...oh ya, dayah kerja situ..heee Tanx Dayah!

Sampai rumah dkt pukul 9. Balik tu hubby buka pintu, terkejut sbb sofa hilang, and pasu tonggang langgang. Tapi dia kata nasib TV tak hilang. Dia tak tahu sofa lagi mahal dari TV dia. cehh!

Lepas tu boleh lak dia pusing and nampak bini Jep kt tepi penjuru rumah sambil pegang bellon. Dlm kurang seminit gak la dia tenung sbb pelik. 

Lps tu baru budak2 ni sprayy dia. hahaha
Lambat gile. Hubby as usual takde perasaan. hahaha tapi dia seronok bila Azza, Apai, Fami and Dd hadiah kan. Ray Ban idaman dia..hahaha huntonglah!

Thanks korg!

Thanks - Azza, Apai, Fami, Dd, Fakhrul, Jep, Sue, Kak Noly & Kak Muzz!