Sunday, March 18, 2012

Oh shopping! Oh Esprit!

Sunday, March 18, 2012

Kali nie cerita pasal shopping!

Saya mmg suke shopping tapi tahukah anda, setakat ni saya bukan jenis suke beli handbag. kasut, purse dan jam banyak2. Saya akan beli jika barang yang saya ada tu mmg dah jahanam.

Tapi saya ada impian utk miliki handbag, purse, kasut dan jam yg mcm2 koleksi.

Ye satu hari nanti saya akan buat..tapi saya akan berpada-pada.

Berbalik pada tajuk asal. jenama ESPRIT! tahukah anda, jenama nie memiliki mutu yang sangat tahan lama buat sayalah. Dlm bnyk2 jenama..dia ni je yg tahan saya guna berbanding yang lain. Semalam saya cari mcm2 jenis bag. At last, ni gak saya dpt. So mari kita tengok berapa lama akan tahan ye :)

Fakta shopping saya:

-paling susah nak memilih utk beli kasut! sbb tu x de sapa sanggup teman saya nak cari kasut :(
-lagi banyak shopping perfume dari yang lain sbb saya sukakan wangi2an! xkisah apa brand pon. Asalkan more to sweet2 je bau dia!
-saya suke handbag warna dark coklat.
-saya x pernah beli kasut tinggi sbb x reti pakai.
-saya x reti tengok jam tak de number. lambat sket pickup!
-saya sgt suke warna purple tp saya jarang ada baju,bag,jam,kasut warna itu! saya cuma ada skrg purse fosil kaler purple :)


Anda tahu lg fakta shopping pasal saya? sila comment :)

1 commento:

Lexa said...[Reply to comment]

sy pun suka esprit gak....ngeeee

Post a Comment