Saturday, May 21, 2011

CityVille

Saturday, May 21, 2011

oh kalau dahulu saya sangat taksub main game IT GIRL kat FB..
kali nie saya teruja main FARMVILLE puloks....
sapa2 yang terbaca entry ni..sila la jadi jiran saya yer..hehehe


**hilang bosan bile dpt main game :D

Thursday, May 19, 2011

kereta idaman

Thursday, May 19, 2011
atau





wahh sangat teruja dgn kete2 ni...owh my my...plsss nak kete nih..uhuks..


(^.^)


Tuesday, May 17, 2011

tujuh

Tuesday, May 17, 2011
fuhhh...ada masa lagi 7 bulan je..oh my my...




Ya Tuhan,

permudahkan segala urusan kami. Jauhilah segala yang buruk ya Allah...






sesungguhnya, yang baik tu dtgnya dari-Mu dan yang buruk tu dari kami.

Sunday, May 8, 2011

Mother's Day At Nenek's hse

Sunday, May 8, 2011
THE MOTHER

The Mother That..
Loves
Cares
Helps
Worries
With You Throught It All
Raised You To Be Who And What You Are
Encourages You
Works Hard For You
Sacrifices
Is Here Only For You
Has Lived All These For You
Is Surviving Only For You
Is Here
Is There, For, Everywhere
Is Kind
Is Warm-Hearted
Is Super-Women

The Mother Of All Mother's







Selamat hari ibu utk semua ibu2 kat dunia.. <3 u oll
Seronok sangat..semalam celebrtz mama's day kat umah nenek..


Monday, May 2, 2011

02 MEI 2011

Monday, May 2, 2011

-last year-


Syukur..hari ni genap setahun kami bertunang. insyaallah bulan 12 ni kami di satukan. amin.....
ramai gak ingat kami kawen bln May..hehehe maaf le yer...seperti perancangan...mmg dah tetap bln 12...


rindu saat2 masa bertunang dulu :)




semoga segalanya dipermudahkan..dgn di iringi doa kalian...semoga semuanye berjalan lancar insya-allah....

Sunday, May 1, 2011

jenayah @ DUKE

Sunday, May 1, 2011




fuhh...firstly nak ucap syukur sgt2 sbb kami terselamat dari kes jenayah ragut nie. actually dah lama kami tak lalu duke naik motor sama2 from arah sentul tu. cuma semalam lepas hantar kereta kat kawan dia, dia hantar aku naik motor. kami lalu duke sbb dkat n senang. lepas je tol nk ke jln semarak tu..kami terus la..sampai perasan ada couple ni baru lepas jatuh motor, kami pun patah balik sbb kesian takde sapa berhenti..



sampai je kat dorg..aku lak gigil pale lutut sbb awek dia dah darah2 menitik2 dan aku tak tau nk wat apa...pastu lepas tenang kan awek dia...balak dia lak nk pitam...lg aku tak tau nk wat apa.zizi lak gi cari bantuan kaat tol tu..dah la risau sbb zizi lawan arus gi tol tu...aku mmg sgt la cemas..situ sunyi tak byk kete...nk mtk tolong sapa...call 999 beribu2 kali tak dpt...cuma dpt jwb sekali..aku tak abis ckp dah putus!

lepas 5min cm tu..ada mamat indon ni patah alek kt ktrg...pastu ng mamat lg sorg tu..bile aku tnye cm ne leh jatuh..sbb motor masuk longkang...dia kata elak peragut!!!!! di sempat tendang peragut tu..tp malang sbb dia jatuh...beg selamat. tp nasib dorg kesian lak..luke teruk...

selang berapa minit...ada abg viva ni reverse alek kete kat ktrg...anta dorg p hospital...

dan

aku baru tau dri mamat tu n mamat indon tu..situ mmg kawasan panas....siap ragut bwk parangg!!! mangsa dia attack mmg yg bermotosikal...tak kira la laki ke pompan ke org tua ke..sume dorg rembat1!!1 mamat tu kata...elak jln situ waktu mlm...situ mmg sgt bahaya....dah bnyk kes...tp cm hampeh je takde sudah....


**syukur kami selamat...