Thursday, March 31, 2011

Rezeki Nak Kawen

Thursday, March 31, 2011


syukur Alhamdulillah..minggu ni saya dapat berita gembira..syukur Allah luaskan rezeki saya. dan syukur Allah dengar n makbulkan doa saya. Rezeki nak kahwin..yeay..syukur2..happy sangat.

and

dapat perfume frm him :) dia tak bagi amek yang lebih RM300. Membazir katanya..so saya pilih fave saya nih..yeayyy tanx to Kak Gee sbb teman saya cari perfume tadi..n tanx be..lap u laa..ngeeee



*syukur Ya ALLAH

Sunday, March 27, 2011

ahli baru kami

Sunday, March 27, 2011



Perkenalkan ahli baru keluarga kami si coco. Baru ambil dia tadi. Tuan dia dah tak nak sebab nak kawen da. So tak mampu nak jadi 3 ekor semua. Lagi 2 ekor tu nama dia abang n uteh lagi besar dari coco. 10 kg..haha tak larat den. amek ni je. lagipun warna dia suke sgt. comot2


*sukenyee lepas 23tahun baru dapat bela

Wednesday, March 23, 2011

Syukran Ya Allah

Wednesday, March 23, 2011



Syukur ke hadrat-Mu
Kau khabarkan khabar gembira ini buatku.

Syukur ke hadrat-Mu
Kau memperluaskan rezki ku Ya Allah.

Syukur ke hadrat-Mu
Kau makbulkan doa-doaku

Syukur ke hadrat-Mu
Kau membuka pintu hatiku

Syukur ke hadrat-Mu
Kau tetapkan hati ku..

Dan

Ku mohon Ya Allah agar Kau permudahkanlah segala urusanku
dan redhailah apa yang kami rancang ini Ya Allah..

Jadikan lah ia terbaik untuk ku, dia dan semua.

Aminn..



*ku hanya merancang tapi Kau yang menentukan. ku usaha dan tawakal.

Sunday, March 20, 2011

Taufiq ღ Hasmida

Sunday, March 20, 2011
cOngRaTuLatiOnZ

"..happy ending.."

Dear Abg Taufiq & Kak Midah,

Congratulations on your wedding..We wish you much happiness..
Always give love to each other with lots of love,
laughter & fun. Remember to always be understanding
of your partner's needs. Wishing you a life filled with
everlasting bliss.


*ambil berkat* wink (^.*)


*tanx ALLAH

Selamat Pengantin Baru



Syukur alhamdulillah mereka bersatu akhirnya. Last week buat kat rumah kak Mida kat Perak tapi kami tak dapat datang sebab kereta masih belum sihat cerminnya. Jadi, esok buat dekat Dewan Komuniti, Bandar Baru Sentul boleh lah datang. Excited nak tengok diaorang bersanding..
Moga majlis berjalan lancar esok, Amin..

Tadi pergi JJ AU2 dengan En. Tunang cari hadiah untuk mereka. Jalan punya jalan at last kami buat keputusan belikan Oven utk mereka. Harap2 berguna untuk mereka nanti kan. ^◡^

Bonus untuk saya teman dia pergi cari hadiah, saya dapat kasut. Hehehe kasut tu tak la glamer mana..cuma saya nak kasut tu dah lama..sebab sangat selesa. Kalau kasut tutup saya suka Sembonia. Selesa n padat :) Kebetulan ada sale tadi..ngeee maceh Boo.. (memula dia tak bagi sebab baru last 2 weeks beli kasut) maybe dia tengok kesian kot muka saya..hehehe apa pun tanx sayang.. ILY

Okay, dikesempatan ni saya ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU buat abg taufiq n kak mida. Moga berkekalan ke akhir hayat dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah. Amin.. I'm really happy for u guys! Dari sekolah bercinta dan akhirnya ke jinjang pelamin juga..teringat masa sama2 zaman sekolah..date sama2...heeheh indah sungguh..eceh!~



*memori daun pisang..heheh memori kat bustop lepas date kat pustakaan negara

Saturday, March 19, 2011

a l h a m d u l i l l a h

Saturday, March 19, 2011



syukur alhamdulillah atas rezki yang kau beri ya Allah...amin :)

selasa lepas kami jumpa wedding planner kami, kak anis. syukur semua dah bincang sekali dgn catering, photographer, dj, andaman... plg penting budjed dia tak lari seperti perancangan kami. tak perlu membazir so ni plg okay kami dpt n plan. ada je lagi murah cuma aku lebih selesa dgn team kak anis..plg best...tema warna kitorg dia tak ada..so best gilerrr dpt jd org 1st pakai baju tu nnt :)

dan

syukur juga sbb dia dpt bonus besar frm his bos..syukur2...sgt bertuah dia dpt bos mcm tu..secara tak langsung tu bonus kawen kami gak :)


now kami ngah uruskan pembahagian budget je...syukur sbb Allah dengar doa kami dan permudahkan semua urusan kami..syukur sgt2..tanx juga to kwn2 yg tak putus2 bg semangat n tunjuk ajar...tanx a lot...to olss my kakak2..syg korg!!


cuma 1 je aku mohon...berikanlah khabar gembira dan rezki yg luas utk aku di opis..dgn keadaan politik yg menggila sekarang...


*kami rancang tapi DIA yang menentukan.